Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mos til Strømsgodset

Mos klar for Strømsgodset

Spissen Mustafa Abdellaoue (29) har skrevet under en fireårskontrakt med Strømsgodset. Han har siden 2014 spilt for Aalesund.

TIL DRAMMEN: Mustafa Abdellaoue fortsetter karrieren i Strømsgodset-drakt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL DRAMMEN: Mustafa Abdellaoue fortsetter karrieren i Strømsgodset-drakt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han skal ha sin første trening med klubben i LSK-hallen torsdag formiddag.

Mos ikler seg drakt nummer 30 i Strømsgodset.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med gutta og komme i gang her i Godset. Jeg har kommet til en stor klubb og ser fram til å kjempe om medaljer. Det er spennende ting på gang i Godset, sier lagets nysignering til klubbens nettside.

Mos er bror av kanskje mer kjente Mohammed «Moa» Abdellaoue, som nylig la opp. «Mos» har tidligere spilt for Skeid, Vålerenga, Tromsø, FC København, OB og nå sist Aalesund.

Han scoret 16 mål for Aalesund forrige sesong, men det var ikke nok til å unngå nedrykk til 1. divisjon. Mos kommer vederlagsfritt til Strømsgodset.

Forrige sesong scoret Mos to mål mot slutten av kampen i 4-3-seieren over Strømsgodset i Ålesund. Resultatet førte til at Godset ikke klarte å ta medaljer forrige sesong.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!