TILBAKE I BLÅTT: Mostafa Abdellaoue er tilbake for en ny periode i VIF, denne gangen på lån. Her ønskes han velkommen av trener Kjetil Rekdal. Foto: VIF Media
TILBAKE I BLÅTT: Mostafa Abdellaoue er tilbake for en ny periode i VIF, denne gangen på lån. Her ønskes han velkommen av trener Kjetil Rekdal. Foto: VIF MediaVis mer

Mos klar for VIF

Returnerer på lån fra F.C. København.

(Dagbladet): Mostafa Abdellaoue (24) vender tilbake til Vålerenga på lån, drøye året etter at F.C. København hentet angriperen fra hovedstadsklubben.

24-åringen var på lån i Tromsø i 2011-sesongen, og ble da toppscorer i Tippeligaen med 17 nettkjenninger. Mos scoret sju mål på 33 seriekamper under forrige opphold i Vålerenga.

Mos har slitt med å få spilletid i den danske storklubben, og låneavtalen varer i første rekke til 30. juni.

- Vi er veldig glade for å få Mos tilbake til Vålerenga. Han er en Oslogutt som har vist at han holder høyt Tippeliganivå, sier Kjetil Rekdal i en pressemelding.

Hovedpersonen selv er veldig glad for å være tilbake i VIF.

- Dette er moro, og jeg gleder meg utrolig mye nå. Det har gått ett år i FCK, og det har ikke vært regelmessig spilletid. Det er noe jeg trenger, sier Mos til klubbens eget nettsted.

Vålerenga slet tungt med å score mål sist sesong. Torgeir Børven har virket frisk i sesongoppkjøringen, og Mos kan fort vise seg å bli en solid forsterkning.

- Mos er en naturlig målscorer som alle lag har behov for. Han er hentet for å spille sentralt i banen for oss, enten alene eller i tospannn med en annen spiss. Mos blir helt klart en forsterkning for troppen vår, sier Rekdal.

Mos har blitt tildelt drakt nummer 20, det samme han brukte sist han var i klubben.

- Jeg er topp motivert, og er klar for å bidra mest mulig. Det er 100-årsjubileum og det er mye blest rundt klubben. Jeg skal være med og bidra og score mål, sier han.

Dermed har klubben hentet to tidligere Vålerenga-spillere fra F.C. København. Christian Grindheim er også leid inn fra den danske klubben.

Rekdal sier videre at Mos er aktuell allerede til seriestarten mot Brann neste lørdag.