Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mos med hattrick i debuten

Danske OB vant hele 9-1 i cupen.

DRØMMEDEBUT: Mostafa Abdellaoue er utlånt fra København til OB. Han scoret tre mål i debuten i den danske cupen. Her fra tiden i Vålerenga.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
DRØMMEDEBUT: Mostafa Abdellaoue er utlånt fra København til OB. Han scoret tre mål i debuten i den danske cupen. Her fra tiden i Vålerenga. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Mostafa Abdellaoue gjorde brakdebut for OB og scoret tre ganger da laget tok seg videre i den danske cupen med 9-1 over FC Udfordringen onsdag.

Nordmannen spilte for Vålerenga i vårsesongen og er nå utlånt fra FC København til OB. Han kunne knapt fått en bedre åpningskamp for Fyn-laget.

Etter et kvarter sørget Mos for at det sto 2-0, mens han økte til 4-1 og 5-1 like etter pause.

Espen Ruud spiller også til daglig for OB. Han var naturlig nok ikke med i onsdagens cupkamp etter å ha spilt VM-kvalifiseringskamp for Norge dagen før.

I cupens tredje runde venter Svendborg for OB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling