Mos reddet for FCK-poeng

Bare uavgjort mot Sønderjyske.

SCORET: Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
SCORET: Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag.

23-åringen ordnet balanse i målprotokollen seks minutter etter at Eyjolfur Hedinsson hadde sendt hjemmelaget i ledelsen midtveis i første omgang. Nordmannen fikk et flott gjennomspill og avsluttet fra kort hold.

Sønderjyske åpnet klart best, men etter utligningsmålet fikk FCK styr på oppgjøret. Gjestene fra hovedstaden kom etter hvert til flere sjanser, men vertene holdt stand.

Etter pause hevet hjemmelaget seg, men mot slutten satte FCK inn et tungt press som var nær ved å gi uttelling.

Abdellaoue ble byttet ut etter 63 minutters spill.

FCK og Sønderjyske har begge fire poeng etter to serierunder.

Straffebom for Ruud Espen Ruud hadde sjansen til å sende OB i føringen mot Randers, men den norske forsvarsspilleren gjorde en svak straffe. Det kostet hjemmelaget dyrt med et 0-1-tap.

Randers-keeper David Ousted reddet straffen, og tok også det påfølgende skuddet etter å ha gitt en retur. Gjestene tok ledelsen da Lasse Rise scoret etter 59 minutters spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer