Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mos reddet for FCK-poeng

Bare uavgjort mot Sønderjyske.

SCORET: Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
SCORET: Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Mostafa Abdellaoue sørget for en rask utligning for FC København i 1-1-kampen borte mot Sønderjyske i dansk superliga søndag.

23-åringen ordnet balanse i målprotokollen seks minutter etter at Eyjolfur Hedinsson hadde sendt hjemmelaget i ledelsen midtveis i første omgang. Nordmannen fikk et flott gjennomspill og avsluttet fra kort hold.

Sønderjyske åpnet klart best, men etter utligningsmålet fikk FCK styr på oppgjøret. Gjestene fra hovedstaden kom etter hvert til flere sjanser, men vertene holdt stand.

Etter pause hevet hjemmelaget seg, men mot slutten satte FCK inn et tungt press som var nær ved å gi uttelling.

Abdellaoue ble byttet ut etter 63 minutters spill.

FCK og Sønderjyske har begge fire poeng etter to serierunder.

Straffebom for Ruud Espen Ruud hadde sjansen til å sende OB i føringen mot Randers, men den norske forsvarsspilleren gjorde en svak straffe. Det kostet hjemmelaget dyrt med et 0-1-tap.

Randers-keeper David Ousted reddet straffen, og tok også det påfølgende skuddet etter å ha gitt en retur. Gjestene tok ledelsen da Lasse Rise scoret etter 59 minutters spill.

På forhånd var det få som trodde at bortelaget ville klare å få med seg poeng mot et ambisiøst OB-lag. I første serierunde tapte Randers hele 1-6 for Sønderjyske. Men søndag slo altså opprykkslaget til med en overraskende sterk borteseier.

Tore Reginiussen fikk seks minutter som innbytter i OB-forsvaret.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media