Moses viste vei da lagkameratene sviktet

Sjanserikt oppgjør da Wigan og Norwich delte poengene.

STOD FRAM: Victor Moses var den eneste av spillerne til Wigan som fant veien til nettmaskene.  Foto: IAN KINGTON/AFP/SCANPIX
STOD FRAM: Victor Moses var den eneste av spillerne til Wigan som fant veien til nettmaskene. Foto: IAN KINGTON/AFP/SCANPIXVis mer

Wigan sølte bort en rekke sjanser, men Victor Moses fant endelig veien til målet for bunnlaget i engelsk eliteserie mot Norwich søndag.

Moses rundet Norwich-målvakt John Ruddy midtveis i annen omgang og utlignet til 1-1. Wigan hadde ikke scoret mål på sine to siste kamper i serien før søndagens kveldskamp. Det holder ikke for et lag som ligger helt nederst på tabellen og er avhengig av poeng for å unngå nedrykk.

Men da Victor Moses mottok en gjennombruddspasning fra innbytter Shaun Maloney ble det endelig slutt på måltørken. Målet sikret også et viktig poeng for Roberto Martínez' mannskap i bunnstriden. Klubben fra Nordvest-England holder kontakten med lagene foran og har bare to poeng opp til trygg plass når ti runder gjenstår.

Wes Hoolahan sendte Norwich foran etter ti minutters spill. Kanarifuglene har overrasket i comebacksesongen i den øverste divisjonen. Hjemmelaget var klare favoritter før kampen.

Det sjanserike oppgjøret på Carrow Road kunne gultrøyene like gjerne ha tapt. Selv om begge lag hadde store målsjanser utenom scoringene, både før og etter pause, ble det ikke flere mål.

(NTB)