Moss berget plassen

Mossetrener Knut Torbjørn Eggen var strålende fornøyd etter at laget sikret fortsatt eliteseriespill. I dag Haugesund slått 2-0 på Melløs stadion.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er veldig glad over at plassen er sikret. Nå må vi jobbe for å forsterke laget til neste sesong, sa Eggen. Moss var nykommer i årets eliteserie.

Både viljen og innsatsen var på topp hos de nedrykkstruede lagene, men evnene strakk ikke helt til. Det florerte av feilpasninger og manglet på gode sjanser.

- Dramatikk var det imidlertid nok av. Før start bredte panikken seg da den oppsatte dommeren Jon E. Skjervold ikke møtte fram. Det viste seg at Fet-dommeren var utenlands, og løsningen ble en telefon til Sprint/Jeløys Rune Pedersen, som hadde frihelg.

Et kvarter før start var Pedersen på plass, og Haugesund hadde ingen problemer med at mossedommeren ledet kampen.

Rødt kort

VM-dommer Pedersen styrte kampen med sikker hånd, og ga gjestenes Tarje N. Jacobsen marsjordre rett før pause. Jacobsen pådro seg to gule kort og dermed rødt.

Kenneth Løvlien på Moss hadde den største sjansen i første omgang, men ballen strøk såvidt utenfor mål.

I andre omgang startet Haugesund best til tross for at de hadde en mann mindre på banen. Etter drøye fem minutter hadde Bala Garba et skudd i stolpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer