Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moss frikjent for kampfiksing

Etter påstander i bok.

Moss Fotballklubb er av Norges Fotballforbund (NFF) frikjent for beskyldningene om resultatmanipulering.

Påstandene kom fram i boken «Fotballagenten» av forfatter Knut Høibraaten. I boken sto det at resultatet i eliteseriekampen mellom Moss og Aalesund i 2006 var fikset.

NFF startet sin egen etterforskning av påstandene og har derfor innhentet informasjon fra de involverte klubbene, dommeren Svein Erik Edvartsen, Knut Høibraaten og Norsk Tipping

NFFs konklusjon at det ikke finnes grunnlag for å hevde at kampen mellom Moss og Aalesund i 2006 var utsatt for resultatmanipulering.

- Jeg er ikke overrasket, men selvsagt både glad og lettet over at Moss Fotballklubb nå endelig er offisielt renvasket i en så alvorlig sak som dette, sier styreleder Thomas Thorkildsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling