Moss sløste med sjansene

MOSS (NTB): Sogndal vant ett poeng, mens Moss tapte to i en ikke særlig velspilt kamp i går. Moss førte det meste av kampen, men angrepsspillet var langtfra godt nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- I dag sløste vi bort en gyllen sjanse til tre poeng. Vi var altfor tafatte i avslutningene, kommenterte mossetrener Knut Thorbjørn Eggen. Sogndal-spillerne kunne glede seg over poenget de tok med på bussen som skulle bringe dem hjem til Vestlandet.

Moss tok ledelsen allerede etter ti minutter. Friske Raymond Kvisvik sendte et frispark nydelig inn i hjørnet. Men verken Kvisvik eller resten av mosselaget maktet å følge opp. Kvisvik bommet på en rekke opplagte sjanser. Sogndal hadde noen gode kontringer, og unge Ørjan Christiansen skjøt i tverrliggeren.

Moss har hittil i år hatt for vane å falle av etter pause, og torsdag skjedde det igjen. Sogndal styrte i åpningen av sluttomgangen, og Ørjan Christiansen, som spilte sin første kamp fra start, valset rundt med MFK-forsvaret da han lagde 1-1.

Midtstopper Carsten Johansen var best hos Moss, mens stopper-kollega Håvard Hegg Lunde var Sogndals beste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer