Moss-spiller kidnappet i Kenya

Dukket ikke opp på trening.

DRAMA HJEMME: Moss-spiller John Machethe Muiruri skal ha blitt kidnappet og ranet på vei hjem fra landskamp til Norge. Heldigvis skal det hele ha gått bra. Her er han i kamp med Stabæks Espen Nystuen under en tidligere treningskamp.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
DRAMA HJEMME: Moss-spiller John Machethe Muiruri skal ha blitt kidnappet og ranet på vei hjem fra landskamp til Norge. Heldigvis skal det hele ha gått bra. Her er han i kamp med Stabæks Espen Nystuen under en tidligere treningskamp. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

|||

John Muiruri, som spiller i 1.-divisjonsklubben Moss, skal ha blitt kidnappet og ranet da han var på vei tilbake til Norge fra hjemlandet Kenya.

Muiruri skulle etter planen komme hjem torsdag kveld, etter å ha spilt VM-kvalifisering i hjemlandet. Midtbanespilleren dukket imidlertid ikke opp.

Klubbledelsen fikk tak i ham søndag, og venter han tilbake innen kort tid. Ifølge Moss Avis har kilder i Kenya fortalt Moss-ledelsen at Muiruri ble kidnappet og ranet på vei tilbake til Norge.

- Det er det vi har hørt. Vi er glade for å få «Mo» hjem. Det er det viktigste for oss. Nå er han klar til kamp igjen på søndag, sier klubbleder Ole Hænes til avisen.

(NTB)