Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moss-stopper vraket Molde

Vil heller bli i 1. divisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klubbene var enige om en overgangssum på tre millioner kroner. Så sa Moss-stopper Vidar Martinsen nei, skriver Moss FKs hjemmeside.

- Molde kom med et attraktivt tilbud som jeg vurderte seriøst, men det er enda mer attraktivt for meg å fortsette i Moss Fotballklubb, sier Martinsen.

Molde er ikke de eneste klubbene som har snust på den lovende stopperen. Sportslig leder i Moss, Ralph Bakken, forteller til Dagbladet.no at både LSK og Rosenborg har tatt kontakt i vinter.

- LSK var på banen, men de sier de ikke har fått sett Vidar nok. Rosenborg forhørte seg også, men de tror ikke han har de kvalitetene de ønsket, sier Bakken.

Martinsen har kontrakt med MFK i to år til, og klubben sørger ikke over de tre millionene som ikke kommer fra Molde.

- Nei, vi har jobbet knallhardt for å beholde Vidar. Vi er meget glade for at han blir. Vi satser knallhardt på å rykke opp i tippeligaen, vi var ikke så langt unna i fjor. Vi blir bedre i år, det har sikkert Vidar tatt hensyn til, sier Bakken til Dagbladet.no.

RBK OG LSK INTERESSERT: Vidar Martinsen kan ende opp i en annen tippeligaklubb. Foto: Scanpix
RBK OG LSK INTERESSERT: Vidar Martinsen kan ende opp i en annen tippeligaklubb. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!