Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moss styrker stallen

Mossetrener Erik Brakstad har to forsterkninger på vei inn: Clas André Guttulsrød og Thomas Solberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Keeper Guttulsrød (30) spilte for Moss for ti år siden, og har siden vært i Hamkam og Bodø/Glimt. For tre år siden kom han på kant med daværende Glimt-trener Dag Opjordsmoen. Siden det har han spilt lite.

- Jeg var utleid til Lillestrøm en periode for to år siden og spilte høstsesongen for Oslo Øst i fjor. Nå er jeg glad for å være tilbake på fotballbanen på permanent basis igjen, sier Guttulsrød til Moss Avis, og varsler med det at han akter å gi Per Morten Kristiansen kamp om plassen som førstekeeper i klubben.

Guttulsrød har skrevet kontrakt ut oktober neste år.

Også en annen gammel kjenning kan være tilbake på Melløs snart. Bare detaljer gjenstår nå før også Thomas Solberg er tilbake i klubben. Aberdeen har sagt seg villig til si opp kontrakten med den tidligere Moss- og Viking-spilleren etter det tøffe skotske kampprogrammet i februar.

- Det som gjenstår nå er at MFK og jeg blir enige om noen punkter i kontrakten. Men jeg føler at vi står veldig nær hverandre etter de siste samtalene vi har hatt, sier Solberg til Moss Avis.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart