Moss tidlig ferdig

Etter 19 minutter fikk Tommy Sylte sitt andre gule kort på Aspmyra. Frisparket satte Tom Kåre Staurvik inn til 2-0 for Bodø/Glimt, og med Moss nede i ti mann resten av kampen var det hele avgjort.

- Utvisningen var grei nok. Men det ble veldig slitsomt for oss med ti mann i 70 minutter, sukket Moss-trener Knut Thorbjørn Eggen etter firemålstapet.

I Glimt-garderoben var stemningen høyere.

- Nå har vi 8-0 på de to siste hjemmekampene. I dag scoret vi fire fine mål og hadde i tillegg masse sjanser. Da må vi være fornøyde, sa forsvarsklippen Andreas Evjen.

Glimt i medvind

Glimt hadde sterk medvind i første omgang og benyttet den for det den var verdt. Moss fikk aldri klarert ordentlig med vinden i ansiktet, og etter et kvarter sendte Bengt Sæternes hjemmelaget i ledelsen etter et flott framspill av Arild Berg.

Bare fire minutter senere feide Sylte ned Aasmund Bjørkan. Sylte forsvant i garderoben før Staurvik feide ballen i mål og punktert e kampen.

Etter pause gjorde Moss tapre forsøk på å utligne, men fikk ikke uttelling på de to sjansene laget klarte å spille seg til.

Målfarlig

I stedet scoret hjemmelaget to ganger til ved Tommy Bergersen og Sæternes. Laget har en veldig farlig offensiv trio i playmakerne Staurvik og Berg, og målfarlige Sæternes på topp. Han scoret sitt 13. og 14. mål for sesongen i dag.

(NTB)