Moss torpederte Starts opprykksfest

Mens Nordlie fortsetter redningsarbeidet.

(Dagbladet.no): I dag kom Start brutalt ned på jorda igjen etter 5-1 over Sandnes/Ulf og Myggen-fest på Sør Arena forrige helg.

Søringene kunne sikret opprykket med seier over Moss på Melløs, men hjemmelaget ga Adecco-toeren en skikkelig vekker, og vant 4-0 i Starts første av fire matchballer om neste års Tippeliga-retur.

- Vi var veldig temposvake og ubesluttsomme. Moss var best fra første til siste spilleminutt, sier starttrener Arne Sandstø ifølge Fædrelandsvennen, etter at laget hans bare skapte én målsjanse på 90 minutter.

Med tre seriekamper igjen å spille ligger Start fremdeles på 2. plass poenget bak Odd som spiller mot Hødd senere i kveld. Sandefjord er to poeng bak etter 0-0 mot Sandnes/Ulf i dag.

Tom Nordlie fortsetter samtidig sin redningsaksjon på Gjemselund. I dag ble Løv-Ham slått 1-0, og dermed har Kongsvinger en luke på syv poeng ned til nedrykksplass, med tre kamper igjen av sesongen.

Peter Samuelsson scoret eneste mål sju minutter før full tid.

- Det var tre viktige poeng. Jeg har jobbet hardt for å få spillerne til å tro på at plassen kunne reddes, men gutta har gjort jobben ute på banen, sier Tom Nordlie ifølge glomdalen.no.

Alta på 15. plass har en kamp mindre spilt enn Nordlies gutter, men Kongsvinger har nå tre lag bak seg i bunnen.

UTSATTE OPPRYKKET: Arne Sandstøs Start fikk en leksjon av Moss på Melløs, og må vente enda en uke med å feire opprykket som trolig er på vei. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX
UTSATTE OPPRYKKET: Arne Sandstøs Start fikk en leksjon av Moss på Melløs, og må vente enda en uke med å feire opprykket som trolig er på vei. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX Vis mer

- Men ingenting er avgjort. Det er fortsatt tre kamper igjen, og Alta har muligheten til å ta 12 poeng. Men jeg må innrømme at jeg håper vi har reddet plassen før vi skal til Bryne i den siste seriekampen, sier KIL-treneren.

• Her finner du den oppdaterte tabellen!

Moss torpederte Starts opprykksfest
OPPTUREN FORTSETTER: Tom Nordlie og Kongsvinger tok en ny seier i dag.