Moss vil ha Nordlie

Knut Torbjørn Eggen velger å gi seg som Mosse-trener etter årets sesong. Østfold-klubbens førstevalg som erstatter er tidligere Vålerenga- og Odd Grenland-trener Tom Nordlie.

- Vi har hatt en prat med Tom, og kommer nok til å komme med et utspill. Om det kommer allerede i løpet av dagen er jeg usikker på, sier Mosse-formann Per A. Bakke til Dagbladet.

Østfoldklubben må få opp farten, hvis de skal sikre seg underskriften til Nordlie.

- I løpet av dagen får jeg oversendt et tilbud fra Sandefjord som er juridisk godkjent, og jeg har frist til mandag med å svare, sier Nordlie.

Godt inntrykk

Han har fått et svært godt inntrykk av Moss.

- De ringte meg for en stund tilbake, men så hørte jeg ikke mer før i helga. Mandag møtte jeg Mosse-formann Per A. Bakke, sier Nordlie og fortsetter:

- Mange oppfatter Moss som en uinteressant klubb, men det er den absolutt ikke. Du får et litt annet inntrykk når du får høre hva klubben driver på med, sier Nordlie.

Han er sterkt i tvil om hvilken klubb han skal velge.

- Jeg må tenke på totalpakken. Fra huset mitt i Skien tar det 40 minutter til Sandefjord. Det betyr at jeg kan bo på samme plass. Velger jeg Moss, må jeg sannsynligvis flytte, sier Nordlie.

Framskyndet

En annen viktig faktor som spiller inn er divisjonsforskjellen. Sandefjord spiller i førstedivisjon mens Moss er i Tippeligaen.

- I Sandefjord får jeg jobbe i fred og ro med oppbygging. I Moss ligger fundamentet allerede på plass, og de praktiserer en spillestil som jeg står for, sier Nordlie.

Mosse-trener Knut Torbjørn Eggen har i lang tid vurdert å ta et hvileår fra fotballen for å prioritere familien.

- Jeg valgte å framskynde prosessen med henblikk på den sportslige situasjonen vi har havnet i. Nå kan vi fullt og helt konsentrere oss om å få en bra avslutning på sesongen og sikre plassen i Tippeligaen, sier Eggen til Moss' hjemmeside på Internett.

<B>I TENKEBOKSEN:</B> Tom Nordlie er i sterk tvil om hvilken klubb han skal trene hvis Moss kommer opp med et forlokkende tilbud. - Det blir et vanskelig valg som står mellom Sandefjord og Moss, sier Nordlie til Dagbladet.