Mossekråka redder Bergen

BERGEN (Dagbladet): Raymond Kvisvik (23) er det heteste navnet i Bergen om dagen. Unggutten fra Greåker i Østfold har klart å skape nytt liv i byens stolthet og håp om en gyllen høst for Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det kan bli finalekamp på Ullevaal og spennende spill i Europacupen, sier han. Faren for nedrykk vil han ikke høre snakk om i det hele tatt. Brann-supporterne på store stå har gitt ham navnet Super-Ray, og synger så snart han får ballen i beina.

- Morsomt navn. Jeg er blitt mottatt helt fantastisk her i byen, av klubbledelsen og de andre spillerne. Det mest positive jeg har opplevd er likevel møtet med supporterne. Jeg ble overrasket over hvor aktive de er. Tre-fire hundre av dem følger oss til bortekampene. Det verdsetter jeg høyt. All respekt til dem som bruker sparepengene sine på oss, sier han.

Selv har han Frankrikes ballfølsomme Zinedine Zidane som sitt store forbilde. Dagbladet møtte Kvisvik på Zachariasbryggen, midt i hjertet av Fisketorget. Det var ikke gått mange minuttene før en liten kjuagutt var på plass med et blankt papir og penn for å få autografen til nykommeren.

Ble kalt Judas

Nå er Super-Ray spent på hvordan han vil bli mottatt i Moss hvor han skal kjempe for å vinne nye poeng for Brann i morgen. Da Raymond Kvisvik meldte overgang fra Sarpsborg til Moss før 1997-sesongen, ble han kalt Judas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer