HUDDLESTUNNER:  Tom Huddlestone og Younes Kaboul feirer førstnevntes fantastiske matchvinnerscoring på White Hart Lane i ettermiddag.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY
HUDDLESTUNNER: Tom Huddlestone og Younes Kaboul feirer førstnevntes fantastiske matchvinnerscoring på White Hart Lane i ettermiddag.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADYVis mer

Mot Champions League med en kanonkule av et skudd

Huddlestones suser ga Tottenham seieren.

||| (Dagbladet): Tottenham - Bolton 1-0.

Det går mot en ren finale om den viktige fjerdeplassen i Premier League, etter at både Manchester City og Tottenham vant sine kamper i ettermiddag.

Tottenham hadde et Bolton uten noe særlig å spille for på besøk, men trengte et øyeblikks skuddmagi fra Tom Huddlestone for å sikre seg alle tre poengene.

Huddlestone har tidligere blitt beskyldt for å være i tyngste laget, men etter 38 minutter viste han at det kun er skuddet hans som er tungt nå om dagen.

Benoit Assou-Ekotto dyttet ballen til siden utenfor sekstenmeteren, og Huddlestone dunket til med en kraft og retning Jussi Jäaskelainen i Bolton-målet aldri kunne matche. Rett i krysset.

- Vi burde ha scoret flere mål, men det var et fantastisk mål fra Tom. Han har vært fantastisk hele sesongen, skryter Tottenham-manager Harry Redknapp ifølge Sportinglife.

Sjansefylt
Til tross for bare en scoring, var det en fartsfylt og spennende kamp White Hart Lane-publikummet ble servert i Tottenhams siste hjemmekamp for sesongen.

Tottenham burde helt klart ha scoret flere, og særlig Roman Pavljutsjenko og Eidur Gudjohnsen skal være glade for at Huddlestone allerede hadde fikset en scoring da de sløste stort etter pause.

Gomes skadet
Samtidig kunne også Bolton fort ha stjålet med seg poeng helt på tampen, og en god Heurelho Gomes hindret for eksempel en åpenbar utlikning da Taylor traff strålende med en volley ti minutter før slutt.

Derfor er det nok et skår i gleden for Tottenham-manager Harry Redknapp at Gomes pådro seg det som så ut til å være en strekkskade på overtid, for dersom brasilianeren skulle være uaktuell til de siste to seriekampene, er det et hardt slag for de som drømmer om Champions League-spill i nord-london.

Den første av de to kampene kommer allerede på onsdag, da altså Manchester City venter i Eastlands. I siste runde skal City til West Ham, mens Tottenham møter Burnley på Turf Moor. Per nå har Tottenham ett fattig poeng mer enn rivalene, og to plussmål færre.

- Vi har to gigantkamper i vente og vi ville tatt denne avslutningen om vi fikk den tilbudt ved starten av sesongen, sier Redknapp.

Avslutningen blir fenomenal.

KNALLHARDT: Huddlestone siktet mot krysset, og traff perfekt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
KNALLHARDT: Huddlestone siktet mot krysset, og traff perfekt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer