Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Møt Kjersti Buaas

Snøbrettkjøreren ble invitert til Terje Håkonsens Artic Challenge personlig. Men hun er redd. Les svarene fra nettmøtet!

Les hele intervjuet i Magasinet.

Kjersti Buaas er en av fire jenter i hele verden som er invitert The Arctic Challenge. Det var Terje Håkonsen som inviterte henne personlig. The Arctic Challenge er det største av det største for en snowboarder, uansett nasjonalitet.

Før var heltene hennes Stine Brun Kjeldaas, Daniel Franck og Terje Håkonsen. Nå er hun selv blitt en av heltene, og er en av brettprodusenten Burtons «rookies», rekrutter.

Likevel er hun redd. - Det er bare tull det folk skriver om at jeg er uredd. Jeg er veldig redd, ja. Men man må tenke logisk. Jeg vet at jeg kan kjøre snowboard. Og hvis jeg skal prøve på noe nytt, vet jeg at det ikke går gæli. Lurer du på hvordan Kjersti ble så god på snøbrett, hva det råeste hun har gjort noen gang og om hvem som er hennes forbilder?

SVARER DEG:</B> Kjersti Buaas svarte på dine spørsmål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media