Mot ny Champions League-fiasko for Arsenal. Nå øker presset på Wenger

- Han må få sparken!

(Dagbladet): Arsenal fikk det igjen tøft i Champions League tirsdag kveld, da de røk på et tap mot Omar Elabdellaouis Olympiakos.

En kamp der Arsenal normalt skulle klare å komme fra det med tre poeng. Og spesielt tøft ble det for keeper David Ospina, som hadde fått sjansen foran førstevalget mellom stengene, Petr Cech. Han sto nemlig for en gedigen keepertabbe da han klarte å fomle ballen i eget nett.

Og i dag hagler kritikken mot Ospina og manager Arsene Wenger. Arsenal sto nemlig for sin verste Champions League-start noensinne med sitt andre tap på rad.

BLYTUNGT: For Arsene Wenger.
BLYTUNGT: For Arsene Wenger. Vis mer

• Les også: Det er ikke uflaks at Arsenal er på vei ut av Champions League. De spiller som «Champions lik»

Skjønte ikke valget For som nevnt - keeperveteranen Petr Cech er et soleklart førstevalg i Arsenal-målet. Og at Arsene Wenger for anledningen valgte å sette colombianske Ospina i målet, høster stor kritikk.

Først og fremst av BT Sport-ekspert Ian Wright i går:

- Det er en kjempeskuffelse. Forsvarsfeilene - de små feilene - er bare så dårlige, latterlige faktisk. Jeg skjønner ikke hvorfor Wenger valgte å spille Ospina i målet. Han viser stor tillit til noen av spillerne som har skuffet ham ved flere anledninger, sa Wright i kanalens direktesending.


Han fortsatte:

- Jeg var bekymret for Ospina helt fra starten. De to midtstopperne er heller ikke selvsikre nok. Målvakta så ut som han bare prøvde å gamble. Dette var en kamp Arsenal måtte vinne, så hvordan kan de sette Ospina i mål, ærlig talt? Du må stille spørsmålstegn ved manageren.

Mener Wenger må sparkes Martin Keown - tidligere Arsenal-spiller og BT Sport-ekspert, tviler nå på at «The Gunners» vil klare å ta seg videre fra gruppespillet.

Wenger selv hevdet etter kampen at det ikke var noen feil å sette Ospina i mål.


- Jeg synes ikke det. En målvakt kan gjøre feil, det betyr ikke at vi må tape kampen. Det har skjedd Petr Cech denne sesongen allerede. Jeg vet mange ting dere ikke vet, du kan ikke ta ut laget på bakgrunn av hva folk mener før kampen, sa Wenger ifølge Daily Telegraph.

På sosiale medier opptrer folk nådeløst.

Tv-personlighet og Arsenal-fan Piers Morgan mener Wenger nå må få sparken.

- Jürgen Klopp er tilgjengelig. Hva i helvete venter vi på? skriver han i en av mange tweets om kampen.