Mot omkamp mellom TIL og Vålerenga

Det går mot omkamp mellom Trondheim og Vålerenga i ishockeyens eliteserie. Kampen i går måtte avlyses fordi Vålerenga ikke kom seg fra Gardermoen, men det kan ikke Oslo-klubben lastes for.

- Det var flyselskapet Braathens, kampadministrator Jon Geir Blyberg i forbundet og jeg som avgjorde at det ikke kunne bli noen kamp. Vålerenga hadde ikke noe med det å gjøre, sier Alf Inge Andersen til NTB.

Det var han som skulle dømt kampen, men heller ikke han tok turen til Trondheim på grunn av de håpløse værforholdene på hovedflyplassen.

Trondheim IK har gått ut og krevd seieren med 5-0, men det er et krav som etter all sannsynlighet blir forkastet. Det går mot omkamp, for når administrasjonen i Norges Ishockeyforbund skal sende sin innstilling til forbundsstyret, så er det omkamp det konkluderes med.

- Vålerenga er rimelig uskyldig i dette, og jeg kan allerede nå si at innstillingen vi i administrasjonen sender forbundsstyret går ut på at det skal spilles omkamp. Innstillingen vil bli ferdig fra vår hånd i løpet av et par dager, og så blir det opp til styret å behandle saken videre. Jeg vil ikke tro det går så lang tid før det kommer en avklaring, sier Jon Geir Blyberg.

(NTB)