Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mot sensasjonelt comeback?

Får vi se fintene igjen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere internasjonale medier, deriblant BBC, melder i dag at Diego Maradona er på vei tilbake til fotballbanen som spiller etter år med narkotikamisbruk og ekstrem fedme

- Jeg vil spille i en klubb i Primera C eller D fordi det ikke er så mye press der, sa 45-åringen i et TV-intervju nylig, ifølge BBC.

- Vil være stolte

Og i går sa Primera C-klubben Excursionistas at de var klare til å tilby Maradona en kontrakt - i utgangspunktet ut sesongen.

- Da vi så reprisen av det TV-intervjuet for noen dager siden, fikk vi ideen umiddelbart. Vi vil ha med Maradona i stallen vår, sier president Armando Mainoli.

- Vi vet vi fortsatt har tid, og vi vil være stolte om vi får se Maradona i vår drakt.

Men ifølge den argentinske avisa Clarín, takker Maradona nei og hevder han likevel ikke vil gjøre noe comeback.

- Jeg er 45 år og av den grunn planlegger jeg verken å spille fotball eller å knytte meg til noen, sier Maradona ifølge avisa.

TILBAKE? Får vi se Maradona tilbake på fotballbanen igjen? Foto: Reuters/Scanpix
TILBAKE? Får vi se Maradona tilbake på fotballbanen igjen? Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg kommer ikke til å være så respektløs mot fotballen.

Siste kamp i 97

Den siste offisielle kampen Maradona spilte, var for Boca Juniors i 2-1-seieren over River Plate i 1997. Han har nylig spilt for Bocas old boys-lag.

Nå ser det i alle fall ikke ut som det blir comeback for Excursionistas, men se ikke bort fra at flere argentiske klubber som vil prøve å få «fotballguden» på laget i tida som kommer.

GLANSDAGENE: Maradona gjorde ting med ballen som ingen andre var i nærheten av å klare.
TIDENES STØRSTE: Maradona er en av tidenes aller beste fotballspillere, men har hatt store helseproblemer etter karrieren. Her fra et besøk i Aten i januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!