Mot sensasjonelt comeback?

Får vi se fintene igjen?

(Dagbladet.no): Flere internasjonale medier, deriblant BBC, melder i dag at Diego Maradona er på vei tilbake til fotballbanen som spiller etter år med narkotikamisbruk og ekstrem fedme

- Jeg vil spille i en klubb i Primera C eller D fordi det ikke er så mye press der, sa 45-åringen i et TV-intervju nylig, ifølge BBC.

- Vil være stolte

Og i går sa Primera C-klubben Excursionistas at de var klare til å tilby Maradona en kontrakt - i utgangspunktet ut sesongen.

- Da vi så reprisen av det TV-intervjuet for noen dager siden, fikk vi ideen umiddelbart. Vi vil ha med Maradona i stallen vår, sier president Armando Mainoli.

- Vi vet vi fortsatt har tid, og vi vil være stolte om vi får se Maradona i vår drakt.

Men ifølge den argentinske avisa Clarín, takker Maradona nei og hevder han likevel ikke vil gjøre noe comeback.

- Jeg er 45 år og av den grunn planlegger jeg verken å spille fotball eller å knytte meg til noen, sier Maradona ifølge avisa.

TILBAKE? Får vi se Maradona tilbake på fotballbanen igjen? Foto: Reuters/Scanpix
TILBAKE? Får vi se Maradona tilbake på fotballbanen igjen? Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg kommer ikke til å være så respektløs mot fotballen.

Siste kamp i 97

Den siste offisielle kampen Maradona spilte, var for Boca Juniors i 2-1-seieren over River Plate i 1997. Han har nylig spilt for Bocas old boys-lag.

Nå ser det i alle fall ikke ut som det blir comeback for Excursionistas, men se ikke bort fra at flere argentiske klubber som vil prøve å få «fotballguden» på laget i tida som kommer.

GLANSDAGENE: Maradona gjorde ting med ballen som ingen andre var i nærheten av å klare.
TIDENES STØRSTE: Maradona er en av tidenes aller beste fotballspillere, men har hatt store helseproblemer etter karrieren. Her fra et besøk i Aten i januar.