Møt Tom Nordlie :på nettet

Odd Grenlands suksesstrener Tom Nordlie har tatt over Vålerenga. Tirsdag kl. 14.00 har du sjansen til å få vite mer planene for Oslos eneste tippeligalag. Send inn dine spørsmål nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tom Nordlie førte Odd Grenland fra midten av 1. divisjon til toppen av norsk fotball ifjor. Da alle tippet Odd-laget en rask retur fra tippeligaen imponerte laget med serieledelse tidlig i sesongen.

Nedturen kom, men til slutt havnet Odd på en sterk sjuendeplass på tabellen. Og på tampen av sesongen overrasket Nordlies lag hele Norge med 5-3-seier over Rosenborg på Lerkendal.

4-3-3-formasjon

Nettopp Rosenborg er forbildet for Nordlies spillesystem, selv om han synes Moldes stil likner mest. Nordlies D-treneroppgave handlet om indreløperens rolle i RBK.

Nordlie overtar et lag som fikset tippeligakontrakt først fikset i sesongens siste kamp. Nå virker laget svekket ettersom innleide Mamadou Diallo, Børge Hernes og Morten Pedersen har forlatt klubben.

- Spillerstallen i VIF må forsterkes, den er ikke god nok pr. i dag. Jeg vil tenke langsiktig, bygge en grunnmur før jeg bygger taket, sa Nordlie til Dagbladet da han ble ansatt.

Lite penger

Med lite penger i Vålerenga-kassa er det begrenset hvor mye Nordli kan kjøpe av spillere. Foreløpig er Godset-brødrene Erik og Rune Hagen på plass. Også Andreas Augustsson er en solid forsterkning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer