Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Motbeviser kritikken

Ecuador kan avansere med seier over Costa Rica.

(Dagbladet.no): Ecuador spiller hjemmekampene sine i svimlende 2800-meters høyde. Mange av kritikerne mener det er eneste grunn til at landet er i VM-sluttspillet.

Blant annet mener Brasils landslagstrener, Carlos Alberto Parreira, at så godt som samtlige av Ecuadors hjemmekamper vinnes på grunn av den ekstreme høyden. Motstanderne orker rett og slett ikke 90 minutter fotball i Ecuador.

Statistikken lyver heller ikke alt for mye. I den søramerikanske kvaliken tapte ikke Ecuador en eneste gang på eget gress, mens bortestatistikken føres med kun én seier.

Etter at ecuadorianerne overraskende nok slo Polen 2-0 i sin åpningskamp i VM har den ecuadorianske pipa fått en annen lyd. Slår de Costa Rica i ettermiddag, er de klare for åttendedelsfinalen i VM-sluttspillet.

Mot alle brasilianske odds.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters stiller Ecuador mest sannsynlig med følgende lag mot Costa Rica:

Mora - de la Cruz, Hurtado, Espinoza, Reasco, Mendez, Edwin Tenorio, Castillo, Valencia, Delgado, Carlos Tenorio.

Følg Ecuador - Costa Rica direkte på Dagbladet.no klokka 15.

STREKKER SEG MOT NYE MÅL: Ecuador er i ferd med å motbevise at den eneste grunnen til at de er i VM er på grunn av den ekstreme høyden på nasjonalarenaen i Quito. Foto: AP/ Luca Bruno
STREKKER SEG MOT NYE MÅL: Ecuador er i ferd med å motbevise at den eneste grunnen til at de er i VM er på grunn av den ekstreme høyden på nasjonalarenaen i Quito. Foto: AP/ Luca Bruno Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling