I HARNISK: Her setter Magne Hoseth inn 1-0 til Molde i gårsdagens tippeligakamp på Lerkendal. Etter kampen mente han trønderne oppførte seg motbydelig på banen.Foto: Arnt E. Folvik
I HARNISK: Her setter Magne Hoseth inn 1-0 til Molde i gårsdagens tippeligakamp på Lerkendal. Etter kampen mente han trønderne oppførte seg motbydelig på banen.Foto: Arnt E. FolvikVis mer

- Motbydelige Rosenborg

Magne Hoseth er mer enn misfornøyd med trønderne.

TRONDHEIM (Dagbladet): Meningene var mange og sterke om det som foregikk på Lerkendal i går kveld. Hatoppgjøret mellom Rosenborg og Molde inneholdt det meste. Moldes Magne Hoseth var i harnisk over motstanderlagets oppførsel.

- De var rett og slett stygge. Å oppføre seg sånn er rett og slett motbydelig, tordnet Hoseth i pressesonen etter kampen.

- Prøver å spille på meg rødt
Hoseth utdyper synet sitt med å dra fram flere situasjoner.

- De prøver bevisst å spille på meg rødt kort etter at jeg får det gule kortet. De legger seg og sutrer og styrer. Helt håpløst! Henriksen så ut som han fikk krampe i begge leggene der på den overgangen.

Midtbanestrategen innrømmer også at han ikke var helt uten skyld selv.

-  Den første situasjonen er bare dum av meg. Henriksen klipper og river i meg og jeg reagerer med å rive ham i trøya. Helt håpløst og jeg må bare beklage for den.

Fornøyd med dommer Edvartsen
Men Hoseth syntes tross alt at dommer Svein Erik Edvartsen løste sine saker bra og ikke lot seg lure fullstendig av Rosenborg-spillerne.

- Dommeren løste sine saker bra han. Det koker for meg en halvtime der, men ikke såpass at jeg burde få det røde kortet. Hadde jeg fått det hadde det klikka mentalt for meg!

Også Moldes nummer 10 tok seg tid til å kommentere handssituasjonen med Simen Wangberg.

Tror ikke RBK er med i gullkampen
- Den er så tydelig som den kan få blitt. Han burde virkelig vært mann nok til å si fra der og da. Det gjorde han ikke, så nå håper jeg i det minste han gjør det etterpå. Målet er det ikke noe å gjøre med nå.

Angående det mer sportslige aspektet av kampen og tiden framover i Tippeligaen, bekymrer ikke Hoseth seg nevneverdig over tapet i Trondheim.

-  Dette har fint lite å si for medaljekampen. Rosenborg kommer til å plukke poeng, men jeg ser fortsatt på Tromsø, Strømsgodset og Brann som de nærmeste utfordrerne, sier Hoseth til Dagbladet.