Møte om Steffen i Athen mandag

Mandag setter Steffen Iversen-rådgiver Christian Eidem og Glenn Schiller seg på flyet til Athen for å ha et endelig møte med Olympiakos.

Setter Steffen Iversen seg på flyet til Helsingfors med Vålerenga dagen etter for å spille mot FC Haka, betyr det at det ikke blir noen kontrakt med de greske mestrene.

Mandag kommer Olympiakos tilbake til Athen etter treningsleir i østerrikske Seefeld.

-  Skjer det ikke noe der og da, skjer det ikke noe i det hele tatt i forhold til Olympiakos, sier Christian Eidem til Dagbladet.

200 000 euro mer

Beløpet det greske topplaget har vært villige til å kjøpe Steffen Iversen for fra Vålerenga, har Oslo-klubben avvist som uakseptabelt. Nå skal visepresident George Louvaris ha fått fullmakt fra sin president til å heve budet til Vålerenga med 200 000 euro - ca 1,6 millioner kroner.

-  Vålerenga har ikke hørt noe fra Olympiakos på ei uke, er direktør Kjetil Siems kommentar.

Svært nær kontrakt

Den greske klubben, som er direktekvalifisert for gruppespillet i Champions League, har også vist stor interesse for Hamburger SVs belgiske spiss, Emile Lokonda M\'Penza. Han skal ifølge kilder være svært nær en kontrakt med Olympiakos. Nå bekrefter Steffens Iversens rådgiver at flere andre klubber er interesserte i VIF-spissen.

Wigan på banen

-  Jeg har fått henvendelse om at Hamburger SV kan være interessert i Steffens tjenester, sier Christian Eidem og fortsetter:

-  Fra agentene Rune Hauge og John Smith i 1. Artist har jeg fått vite at en engelsk Premier League-klubb også skal ønske seg Steffen som spissforsterkning, men ingen vil ut med hvilken klubb det dreier seg om.

Dagbladet har imidlertid grunn til å tro at det dreier seg om nyopprykkede Wigan Athletic, som er i ferd med å forsterke laget for å slippe å ta heisen rett ned i the Chamionship igjen.

Må vise hensyn

Kommende mandag får vi trolig svaret på om Steffen Iversens neste arbeidsplass blir Olympiakos og Athen. Strander det, kan det bli tysk eller aller helst engelsk fotball igjen. For Steffen og hans gravide kone Anna Crane har neppe for mye imot å komme tilbake til huset sitt i London.

-  I noen dager til må Vålerenga ta hensyn til oss, sier Christian Eidem.

-  Men vi må også vise hensyn overfor Vålerenga.

NORGE ELLER UTLANDET? Flere klubber har nå kommet på banen i jakten på Vålerenga-spiss Steffen Iversen.