Møter barndomsklubben i første hjemmekamp: - Det blir veldig spesielt

Tor Ole Skullerud (46) møter gamleklubben Kongsvinger i sin første hjemmekamp som Strømsgodset-trener.

NY JOBB: Strømsgodset trengte ny trener etter Bjørn Petter Ingebretsen. Valget falt på TV-kanalen Max sin ekspertkommentator, Tor Ole Skullerud. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NY JOBB: Strømsgodset trengte ny trener etter Bjørn Petter Ingebretsen. Valget falt på TV-kanalen Max sin ekspertkommentator, Tor Ole Skullerud. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Førsteinntrykket mitt er at det er et suverent sted med flotte mennesker, sier Skullerud, som har jobbet som ekspertkommentator for TV-kanalen Max den siste perioden.

Tirsdag skrev han under på en kontrakt med Strømsgodset ut 2018-sesongen. Skullerud tar over for Bjørn Petter «BP» Ingebretsen, som trakk seg på grunn av helsemessige årsaker.

- Tor Ole har klare tanker om hvordan han skal gjøre laget bedre på kort og lang sikt, og hans fotballfilosofi og spillestil samsvarer veldig med hvordan vi ønsker at Godset skal fremstå, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens hjemmeside.

Tre måneder uten seier

Med åttendeplass på tabellen - og tre kamper igjen - har Strømsgodset fortsatt teoretiske muligheter til å ta medalje. Men da må Skullerud snu en vond trend: Strømsgodset har nemlig ikke vunnet en seriekamp siden 17. juli, da de slo Tromsø 2-0 på Marienlyst.

- Målet vårt nå er først og fremst å slå Sogndal på søndag. Det er det korte fokuset, sier Skullerud.

Møter gamleklubben

Det kan bli vanskelig å ta medalje i serien, men Strømsgodset er fortsatt med i cupen. I NM-semifinalen - som blir Skulleruds første kamp på Marienlyst - møter de Kongsvinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer