- Møter ikke de beste i verden i denne kvaliken

Nederland-sjefen etter seks strake seire.

- VIKTIG: Nederlands landslagssjef Bert van Marwijk vil ha maks ut av Robin van Persie, Dirk Marcellis, Rafael van der Vaart, Mark van Bommel og Edson Braafheid mot Norge i morgen, selv om laget allerede har vunnet gruppa. Foto: Marcel Antonisse, EPA/Scanpix
- VIKTIG: Nederlands landslagssjef Bert van Marwijk vil ha maks ut av Robin van Persie, Dirk Marcellis, Rafael van der Vaart, Mark van Bommel og Edson Braafheid mot Norge i morgen, selv om laget allerede har vunnet gruppa. Foto: Marcel Antonisse, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROTTERDAM (Dagbladet.no): Nederland-trener Bert van Marwijk innrømmer at han har en utfordring med å få spillerne til å gi det absolutt ytterste mot Norge i morgen.

Mens Egil Drillo Olsen til det kjedsommelige (sikkert også for ham selv) har gjentatt at det er en klar fordel for Norge at Nederland allerede er klare for VM, har nederlenderne selv gjort et stort poeng ut av at billetten til Sør-Afrika skal feires med hjemmefansen på De Kuip i morgen.

- Ferien starter ikke før etter onsdagen. Det blir en stor kamp med enorm stemning, og fansen fortjener en bra forestilling, sa Dirk Kuyt da Dagbladet overvar superstjernenes trening nær kampbyen.

Bert van Marwijk håper spillerne følger opp disse lovnadene, men ser at det ikke trenger å være enkelt.

- Jeg vet at vi har kvalifisert oss allerede. Spillerne kan nesten ta ferie, men jeg ser det som veldig viktig at vi ikke slakker av.  Jeg vil heller se dem prestere en gang til før sommeren. Jeg tar kampen mot Norge på alvor, og håper det vises på banen, sier van Marwijk.

Kritisk til nivået i gruppaDe nederlandske spillerne i går uttrykte overraskelse over at Norge og Skottland ikke har ytt dem større motstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer