Møter jenta med et av verdens hardeste skudd

Norge må stoppe rekordskytteren i kveld.

BLANT VERDENS HARDESTE: Linnea Torstenson har skutt i 108 kilometer i timen. Hun må stoppes av de norske jentene i kveld. Foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP
BLANT VERDENS HARDESTE: Linnea Torstenson har skutt i 108 kilometer i timen. Hun må stoppes av de norske jentene i kveld. Foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 20.15: Følg Norge - Sverige i vårt håndballstudio

LILLEHAMMER (Dagbladet): Tidligere denne sesongen arrangerte danske TV 2 en skuddkonkurranse med spillerne i eliteserien.

Svenske Linnea Torstenson ble målt til 108 kilometer i timen og vant, foran Anna Sophie Okkels på andreplass og Tonje Nøstvold på tredje.

- Besteskuddet mitt ble vel målt til 105 km/t. Det er veldig gøy å ha noen fighter med Linnea, for jeg tror hun har ett av de hardeste skuddene i verden, sier Nøstvold til Dagbladet om klubbvenninnen.

13 scoringer Torstenson-kanonen er noe Norge må passe seg for i kveld, når EMs mellomspill starter på Lillehammer.

- Jeg vet vi har hatt norske spillere har bikket 100, men det er nok få som skyter særlig mye hardere enn Torstenson på damesida. Kanskje Neagu og Postnova. De fleste nasjoner har en eller to spillere som kan ligge mellom 100 og 110, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Den svenske jenta har alltid hatt en rå skuddarm.

- Jeg har skutt hardt siden jeg var liten. Og jeg må skyte. Jeg er på banen for å skyte, gjør jeg ikke det blir jeg byttet ut, sier hun til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer