TO NYE KAMPER: Lars Lagerbäck kaller inn til samling i november. Nå er motstanderne klare. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TO NYE KAMPER: Lars Lagerbäck kaller inn til samling i november. Nå er motstanderne klare. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Fotballandslaget

Møter Makedonia og Slovakia

- Jeg er veldig fornøyd, sier Lars Lagerbäck.

(Dagbladet): Lars Lagerbäck og Norge har fått spikret to treningskamper i november. Den første er mot Makedonia i Skopje lørdag 11. november. Den andre er mot Slovakia i Trnava tirsdag 14. november.

Det melder Norges Fotballforbund i en pressemelding.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har to treningskamper på plass i november. Makedonia og Slovakia er fine motstandere både reisemessig og sportslig, sier Lagerbäck.

- Slovakia har hatt gode resultater de siste åra, og Makedonia har den siste tida vist at de har utviklet seg bra. Hver samling og kamp vi har hjelper oss til å fortsette utviklingen, så dette er viktig for oss, sier han.

Norge er inne i en positiv trend etter 6-0-tapet for Tyskland i september. Først ble San Marino slått 8-0. Deretter vant laget 1-0 over Nord-Irland. Dette har ført til et hopp på FIFA-rankingen til 58. plass.

Men noe VM-sluttspill i Russland neste sommer blir det ikke.

Slovakia ligger på 24. plass på FIFA-rankingen. Makedonia er nummer 85.