Møter verdens største talenter

Casper Ruud er kvalifisert for tennisens stormøte mellom verdens beste spillere under 21 år. Den eksklusive turneringen går i Milano i november.

KLARTE MÅLET: Casper Ruud er klar for NextGen-finalene i Milano. Her er han i aksjon mot Aleksandre Bakshi under Davis cup i tennis i Oslo.
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
KLARTE MÅLET: Casper Ruud er klar for NextGen-finalene i Milano. Her er han i aksjon mot Aleksandre Bakshi under Davis cup i tennis i Oslo. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Åtte av verdens aller største tennistalenter under 21 år møtes i Next Generation ATP Finals i den italienske motehovedstaden. Sju av spillerne får plass i turneringen som følge av sine prestasjoner denne sesongen, mens nummer åtte gis billett gjennom et wildcard.

Casper Ruud er inne på listen over spillerne som er kvalifisert for turneringen. Det bekrefter ATP-touren på sitt nettsted tirsdag.

20-åringen fra Snarøya er jublende glad over billetten.

«Årets mål er i dette øyeblikk innfridd», skriver Ruud på sin Facebook-side.

Turneringen i Milano spilles over fem dager. Den innledes med spill i to grupper, før fire spillere deretter fortsetter til semifinale- og finalespill.

Det er tredje året på rad at verdens beste spillere under 21 år møtes til dyst. Casper Ruud har ikke tidligere klart å kvalifisere seg for turneringen som har en samlet pengepremiepott på 1,275 millioner dollar.

Den norske tennisprofilen har en strålende sesong bak seg. På den siste verdensrankingen er han nummer 61. Tidligere denne sesongen var han helt oppe på 54.-plass. Det er så langt karrierebeste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer