- Møter vi Madrid i finalen, blir det spektakulært

Men Messi nekter for at Barca tenker på finalen.

KLAR TIL KAMP?: Lionel Messi og Barcelona må overvinner Bayern München skal de komme seg til finalen i årets Champions League. Det er fortsatt usikkert om Messi starter. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE / NTB SCANPIX
KLAR TIL KAMP?: Lionel Messi og Barcelona må overvinner Bayern München skal de komme seg til finalen i årets Champions League. Det er fortsatt usikkert om Messi starter. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE / NTB SCANPIXVis mer

• Følg Champions League-kampen Bayern München - Barcelona i vårt Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): I et eksklusivt intervju med «The Times of India» har Barcelonas Lionel Messi snakket ut om møtene mot Bayern München og en mulig finale.

- Alle lagene i semifinalene er veldig gode, men årets Bayern-lag er veldig, veldig godt. De har spilt på et ekstremt høyt nivå og scoret enormt mange mål, slår Messi fast ifølge den Barcelona-baserte avisen Sport.es.

Bayern bedre i år Den lille argentineren er overbevist om at Bayern München er revansjelysnte etter fjorårets forsmedelige tap mot Chelsea, der finalen ble spilt på tyskernes egen hjemmebane Allianz Arena.

- Jeg tror ønsket om å vinne tittelen i år er enda sterkere i år, og i mine øyne er Bayern et enda sterkere lag i år, sier Messi.

Fokuserer på semifinalen Han forsikrer videre at laget ikke snakker om en eventuell finale.

- Vi snakker kun om Bayern i garderoben, ikke finalen. Og hvis vi når finalen, bryr vi oss ikke om hvilket lag vi møter, sier Messi, men legger til:

- En finale på Wembley mot Real Madrid vil være en spesiell kamp for mange av flere årsaker. Møter vi Madrid i finalen vil det bli spektakulært, det er sikkert.

Det er fortsatt usikkert om storscoreren starter, men ifølge den Madrid-baserte avisen Marca vil han bli å finne i Barcelonas startellever i dag.