Møtes hjemme hos Berg

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Forhandslingsmøtet mellom fotballproffene og fotballforbundet er i full gang - hjemme hos Henning Berg utenfor Manchester.

Tilstede på møtet er etter det Dagbladet.no vet, president Per Ravn Omdal og genrealsekretær Karen Espelund og Svein Rustad fra forbundet. NISO-leder Morgan Andersen deltar selvsagt. Det samme gjør Henning Berg og Ole Gunnar Solskjær. Solskjær er sammen med Ronny Johnsen, Steffen Iversen og Tore Andre Flo stridens kjerne. De har ikke skrevet under forbundets sponsoravtale, og er per i dag utestengt fra landslaget.

Møtet med Ravn Omdal kom etter initiativ fra fotballpresidenten, og i natt var Niso-leder Andersen og spillerne samlet for et strategimøte.

Morgan Andersen tok over forhandlingene fra rådgivere og agenter fredag ettermiddag. Etter spillernes trening i ettermiddag tok han fatt på forhandlingene

- Kan bli enig i dag

Hva Ravn Omdal har med seg av forhandlingsvåpen til Manchester i ettermiddag, vil ikke Andersen spekulere i. Han er også usikker på hva som kommer ut av møtet.

- Alt eller ingenting kan skje, jeg forventer ingenting. Men vi kan bli enige i dag, sier han.

- Folket forstår spillerne

- Det sier seg selv at spillerne har god tid. Det er ingen hast for dem, sier Andersen og legger til at han tror folket i Norge støtter landslagsspillerne i kampen om rettighetene.

- Debatten har kommet seg inn på et riktig spor. Folket forstår nå hva som har skjedd.

Motparten i møtet, NFF-president Per Ravn Omdal, ville før møtet med spillerne i dag, ikke si noe om mulighetene for at konflikten løses allerede i dag.

- Jeg har ingen kommentar til pressen akkurat nå, sa Omdal til Dagbladet.no.

FORHANDLER: Landslagskaptein Henning Berg (t.h.) er vertskap for forhandlingene som skal avgjøre om Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær igjen skal bli landslagsspillere.