Motortrøbbel ødela for Solberg

Men denne gang Henning. Petter på pallen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henning Og Petter Solberg lå lenge an til å havne sammen på pallen i Rally Akropolis, men motortrøbbel på dagens fjerde fartsprøve (SS17) ødela muligheten.

Og for en gangs skyld var det storebror Henning om fikk trøbbel med maskinen.

- Den stoppet flere ganger, det var ikke noe jeg kunne gjøre. På et tidspunkt stoppet jeg og gikk ut av bilen for å se om jeg kunne fikse den. Da jeg satte meg inn igjen fikk jeg ikke lukket døra. Alt er galt nå. Vi må håpe det blir bedre i Tyrkia, sier Henning til WRC.com.

Suksess i nybil-debuten

Petter Solberg har kjørt sitt første rally med 2008-utgaven av Subaru Impreza, og det har vært en eneste lang opptur. Før den siste, korte fartsprøven, ligger han på en trygg andreplass.

Men han synes synd på Henning. For gutta hadde virkelig håpet å kunne ta steget sammen opp på pallen.

- Det er for ille, jeg synes virkelig synd på ham. Det kunne blitt så bra, det har vært drømmen vår å stå sammen på pallen. Det er uheldig, men han har gjort en virkelig bra jobb denne helga, sier Petter til WRC.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer