Motstanderen rømte i frykt

YORK (Dagbladet): Inntil i går formiddag het Ole Klemetsens motstander for kvelden Jim Murray. Det har han gjort i ei hel uke. Men etter å ha bodd på samme hotell som Lukkøye ble skotten fra Sør-Afrika redd. Og reiste hjem.

- Han ble skremt, sier Dean Powell i Panix Promotions alt-mulig-avdeling til Dagbladet. - Jim Murray tok rett og slett ikke sjansen på å møte Ole. Sjølsagt er det feigt, men sånn er det. Og vi har funnet en ny motstander.

Si hva du vil om Jim Murray, men jeg mener gutten er smart. Når du ikke har bokset på et par år, og samtidig får et par Lukkøye-videoer presentert, er det grunn til å stille spørsmål. Og Murray fikk JA på dem han stilte før han reiste hjem med hjernen i behold.

Ble redd

Han spurte om Ole Klemetsen var så god som han ser ut.

Og:

Han lurte på om Lukkøye virkelig slår hardt.

- Jeg har bare hørt at han ble redd, men jeg vet ikke sikkert, sier Lukkøye til Dagbladet. Frykten er som dere allerede vet bekreftet fra arrangørhold. Og godt er det, og enda bedre er følgende:

At det tross alt finnes litt vett i denne bransjen.

På rygg

Da Lukkøye veide inn i går kveld klokka 18.00 var afrikanskfødte Peter Oboh på vei nordover fra London til York. Nå er det han som skal møte The Golden Viking. Og hva Oboh tenker på, vites ikke.

Sansynligvis synes han bare Jim Murray er ei feig ku.

Peter Oboh hadde ingen fortid i går kveld. Ei heller noen alder. Men fra arrangørene ble det opplyst at han ble slått ut i åttende runde i sin siste kamp mot John Siluvangi, franskmannen som slo Lukkøye på poeng over 12 runder for 30 måneder siden. Og som i kveld bokser om den EM-tittelen Ole Klemetsen skal ta om et par måneder.

- Oboh? sier Lukkøye når han får høre om den nye motstanderen. - Skaff meg et par videoer. Og når de er ferdigsett gjenstår bare jobben.

Uansett hva de heter, skal de på ryggen.

SLO FOR HARDT: Motstanderen ble redd da han så Hva Ole Lukkøye var god for, og stakk.