Premier League

Møtt av hærverk

Nytt angrep på Solskjærs nøkkelspiller. Skilt utenfor Manchester Uniteds treningsfelt tagget med «Pogba out».

BLÅSER RUNDT ØRENE: Ole Gunnar Solskjær på vei til trening i morges. Foto: NTB scanpix
BLÅSER RUNDT ØRENE: Ole Gunnar Solskjær på vei til trening i morges. Foto: NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Vandaler har i løpet av det siste døgnet tagget et skilt utenfor treningsanlegget til Manchester United.

- Pogba out, heter det med rød skrift.

Skiltet ble satt opp for bare 14 dager siden, der det opplyses at spillere ikke lenger får lov til å skrive autografer. Årsaken er trafikkfarene knyttet til dette.

HÆRVERK: Vandaler har tagget dette skiltet utenfor Carrington i løpet av det siste døgnet. - Pogba out, heter det. Foto: NTB scanpix
HÆRVERK: Vandaler har tagget dette skiltet utenfor Carrington i løpet av det siste døgnet. - Pogba out, heter det. Foto: NTB scanpix Vis mer

Manager Ole Gunnar Solskjær ble fotografert da han kjørte forbi skiltet i en Range Rover i morges.

Taggingen er et nytt angrep på nøkkelspilleren hans, Paul Pogba. Mandag i forrige uke ble franskmannen utsatt for rasistisk hets etter at han bommet på et straffespark mot Wolverhampton.

Real Madrid

Han har i hele sommer vært knyttet til Real Madrid. Spekulasjonene økte i styrke da agenten, Mino Raiola, uttalte at 26-åringen er klar for nye utfordringer.

KONTROVERSIELL: Paul Pogba. Foto: NTB scanpix
KONTROVERSIELL: Paul Pogba. Foto: NTB scanpix Vis mer

Av fans og eksperter er han blitt beskyldt for å ha tankene sine andre steder enn på Old Trafford. Dette har gjort ham kontroversiell.

Etter de rasistiske meldingene på sosiale medier i forrige uke, fikk han varm støtte fra de Old Trafford-trofaste før kampen mot Crystal Palace lørdag.

Men nå rammes han igjen.

Kritikken mot Solskjær og United har økt etter 1-2-tapet for Palace. Laget ligger fem poeng bak serieleder Liverpool.

Vakthold

Dagbladet var utenfor Uniteds treningsanlegg for noen dager siden. Vaktholdet rundt anlegget, som offisielt heter Aon Training Complex, er strengt. Klubben vil garantert gå gjennom overvåkingsbilder for å finne den eller de som står bak hærverket.

Skiltet utenfor treningsanlegget er blitt tungt kritisert av United-supporterne. De mener det er med på å øke avstanden mellom dem og spillerne. Hver dag står det personer utenfor - og alle håper å komme i nærkontakt med stjernene.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Solskjær har tidligere forsvart Pogba. Han mener det har vært en agenda mot ham, og at midtbanespilleren viser gode holdninger i treningsarbeidet.

Manchester United forbereder kampen mot Southampton lørdag. Kickoff klokka 13.30.

Artikkelen oppdateres!