Mounir Hamoud døde brått

Den tidligere fotballspilleren ble 39 år gammel.

DØDE: Tidligere Eliteserie-profil Mounir Hamoud. Foto: Strømsgodset
DØDE: Tidligere Eliteserie-profil Mounir Hamoud. Foto: Strømsgodset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter Strømsgodset og Norges Fotballforbund i en pressemelding. Hamoud ble 39 år gammel. Han døde brått mandag morgen av hjertestans.

- Dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få - det berører oss alle i Strømsgodset, det berører Drammen og hele fotballfamilien. Våre tanker går først og fremst til Mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. De har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem, skriver Strømsgodset på sine hjemmesider.

Strømsgodset og NFF Buskerud oppgir at de deler denne informasjonen i samråd med nærmeste pårørende.

PÅ LANDSLAGSSAMLING: Daniel Braaten (t.v.) og Mounir Hamoud på et pressetreff i 2009 i regi landslaget. Foto: Cornelius Poppe / NTB
PÅ LANDSLAGSSAMLING: Daniel Braaten (t.v.) og Mounir Hamoud på et pressetreff i 2009 i regi landslaget. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer

Hamoud kom til Strømsgodset før 2012-sesongen, etter seks sesonger i Bodø/Glimt. Han spilte i Drammen i åtte sesonger. Mounir var blant annet med på å vinne et historisk seriegull i 2013.

Mounir har jobbet som kretsansvarlig for spillerutvikling i NFF Buskerud de siste fire åra, og skulle hatt sin aller første arbeidsdag som ny toppspillerutvikler i Strømsgodset i dag.

- I Mounir har vi mistet et helt unikt medmenneske. Han var vennlig, raus, inkluderende og positiv. Han var faglig dyktig og inspirerende. En som brydde seg og deltok. En vi alle gledet oss til å møte, en vi alle har bare gode og varme følelser for, skriver Strømsgodset.

NFF skriver at Hamoud etterlater seg kone og fem barn.

- Våre tanker går først og fremst til Mounirs ektefelle Monika, deres fem barn og nærmeste familie, skriver NFF Buskerud.