Mourad ferdig i Tromsø

Rushfeldt vil savne spissen.

ØKONOMI: George Mourad blir ikke å finne på Alfheim når sesongen starter i mars. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
ØKONOMI: George Mourad blir ikke å finne på Alfheim når sesongen starter i mars. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

George Mourad innser at han høyst trolig er ferdig i Tromsø. Til helgen reiser han nordover for å ta med seg flyttelasset hjem til Sverige.

- Døren til Tromsø føles stengt nå. Jeg skal dit i helgen for å pakke sammen sakene mine i leiligheten der. Deretter går flyttelasset til Göteborg, sier Mourad til www.eurosport.se.

Ifølge iTromsø har trener Per-Mathias Høgmo vært i dialog med Mourad etter sesongslutt. Både Høgmo og storscorer Sigurd Rushfeldt hadde helst sett at angriperen fortsatte på Alfheim.

- Det skal vel mye til, ja. Men jeg vil understreke at vi hadde veldig god erfaring med George. Han gjorde en strålende jobb for oss, men der vi er nå, så har vi ikke rom for det i våre budsjetter, sier Høgmo.

Kaptein Rushfeldt følger opp:

- Jeg antar det ikke er sportslige årsaker som legges til grunn, men økonomien, og det får vi bare akseptere. Men vi mister noe både som person og spiller, sier Rushfeldt til iTromsø.

Det er uvisst hvor Mourad spiller i 2011-sesongen, men flere klubber i Sverige har vist interesse. Åtte seriemål scoret Mourad sist sesong. Dermed ble han toppscorer i TIL sammen med nettopp Rushfeldt.

(NTB)