Mourinho: - Dra? Jeg vurderer å bli

Åpner for å fortsette i Real Madrid.

BLIR I MADRID? José Mourinho har vært sterkt linket bort fra Real Madrid, men på en pressekonferanse i dag sa han at han vurderer å bli. Foto: Reuters / Susana Vera / NTB Scanpix
BLIR I MADRID? José Mourinho har vært sterkt linket bort fra Real Madrid, men på en pressekonferanse i dag sa han at han vurderer å bli. Foto: Reuters / Susana Vera / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det var på spørsmål på en pressekonferanse i dag at Real Madrid-trener José Mourinho åpnet døren for å bli på Santiago Bernabéu også etter årets sesong.

- Dra? Det jeg har vurdert er å fortsette, sier treneren ifølge Marca.

Det står i sterk kontrast til ryktene som har versert rundt den omstridte treneren, som hevder at treneren skal være klar for gamleklubben Chelsea.

Etter å ha kommet med kontroversielle uttalelser forrige fredag, ble han kritisert for uttalelsene av Pepe etter kampen mot Valladolid. Og i går ble han observert på IKEA, der han skal ha handlet flytte-esker for 1500 kroner.

Skulle Mourinho forlate den spanske hovedstaden ved slutten av sesongen, forsikret han imidlertid om at det ikke ville bli traumatisk for klubben.

- For å unngå tvil, ønsker jeg å si at jeg kommer til å ta betalt helt fram til min siste arbeidsdag i Real Madrid, men jeg ønsker ikke en euro mer, sier han.

Mourinho brukte også pressekonferansen til å fortelle at Diego López kom til å forbli klubbens førstevalg som keeper så lenge han trener klubben.

- Jeg liker Diego López bedre enn Iker Casillas. Det er en enkel avgjørelse, og ikke noe personlig. Jeg liker en keeper som er god med føttene, god i feltet og fenomenal blant stengene. Så lenge jeg er trener, spiller López, sier treneren ifølge Marca.

Og angående Pepes kritikk av treneren, var Mourinho klokkeklar.

- Det er veldig lett å analysere Pepe. Hans problem har et navn, og det er Raphael Varane. Det er ikke lett å være en mann på 31 år som blir utfordret av en gutt på 19 år. Og gutten er fantastisk. Verdenen til Pepe har forandret seg, og jeg forstår at det er frustrerende for Pepe, men jeg har ingen problemer med ham, sier Moruinho, og fortsetter.

- Det er rett og slett så enkelt, og jeg ønsker å være ærlig, at jeg tror svært få er uenig i at framtiden til Real Madrid er Sergio Ramos og Raphael Varane, sier Mourinho.