Mourinho: - Ingen skal føle seg som førstevalg

Det skal være usikkerhet til hvem som spiller, mener Chelsea-manageren.

USIKKERT: Chelsea åpner Premier League-sesongen borte mot Burnley mandag. Hvem som spiller er det fortsatt knyttet usikkerhet til, og slik skal det være ifølge José Mourinho. Foto: EPA / LASZLO BELICZAY / NTB Scanpix
USIKKERT: Chelsea åpner Premier League-sesongen borte mot Burnley mandag. Hvem som spiller er det fortsatt knyttet usikkerhet til, og slik skal det være ifølge José Mourinho. Foto: EPA / LASZLO BELICZAY / NTB ScanpixVis mer

Chelsea åpner Premier League-sesongen borte mot Burnley mandag. Hvem som spiller er det fortsatt knyttet usikkerhet til, og slik skal det være ifølge José Mourinho.

Både på keeperplassen og på midtbanen har Chelsea flere stjernespillere tilgjengelig. Mourinho mener bredden er viktig og vil ikke love noen spillere at de er et førstevalg når han plukker startellevere denne sesongen.

- De første ukene vil vi spille én kamp i uka. Deretter starter cupene opp, mesterligaen og det er landslagspauser. Man må tilpasse seg kampprogrammet. Ingen kommer til å føle at de er første- eller annetvalg, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

- Mikel, Matic, Ramires, Fàbregas, Schürrle, van Ginkel: Alle vil spille, alle vil føle at de er nødvendige og at de er viktige, sier portugiseren.

Forberedt I front kan det virke som om den tidligere Atlético Madrid-spissen Diego Costa er et sikkert valg for Chelsea. Han er også en av de viktigste brikkene for å bryte ned kompakte forsvarslag, mener Mourinho.

- Vi har jobbet med det på trening. Vi forventer at lag stiller defensivt mot oss, og at de vil lukke alle veier til mål. Om man ikke får plass å spille på, må man ha spillere med gode kvaliteter, sier Mourinho.

Arsenal, Manchester City og Liverpool vant alle sine kamper i helgen, men uten å overbevise. Manchester United tapte 1-2 for Swansea. Chelsea kan derfor få et overtak på sine argeste rivaler med storseier mot nyopprykkede Burnley mandag.

(NTB)