NY STJERNEDUELL: Cristiano Ronalo og Robert Lewandowski møtes på Santiago Bernabeu i kveld. Ronaldo scoret ett, mens Lewandowski scoret fire mål i den første semifinalen. Lewandowskis slektning som er bosatt i Norge tror Dortmund-spilleren kommer til å score også i kveldens kamp.   . Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN/ OLIVER HARDT / NTB Scanpix
NY STJERNEDUELL: Cristiano Ronalo og Robert Lewandowski møtes på Santiago Bernabeu i kveld. Ronaldo scoret ett, mens Lewandowski scoret fire mål i den første semifinalen. Lewandowskis slektning som er bosatt i Norge tror Dortmund-spilleren kommer til å score også i kveldens kamp. . Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN/ OLIVER HARDT / NTB ScanpixVis mer

Mourinho: - Ingenting er umulig

Men Lewandowskis slektning i Norge tror Borussia Dortmund-stjernen scorer tre mål i kveldens kamp.

(Dagbladet): I kveld møtes Real Madrid og Borussia Dortmund til den andre semifinalen i Champions League.

Dortmund vant den første kampen 4-1, mye takket være Robert Lewandowski som scoret alle de fire målene.

I kveld møtes de til returoppgjøret på Santiago Bernabéu, hvor Real Madrid må vinne 3-0 for å ta seg videre til finalen.

- Det er den viktigste kampen i Madrid på ti år, sier José Mourinho.

- Det er 90 minutter igjen, og i fotball er alt mulig, sa han på en pressekonferanse i går.

Mourinho mente laget hans spilte altfor snilt i Dortmund.

- Vi spilte altfor snilt, og vi hadde ikke en eneste takling på Lewandowski, sier han.

- Vi må kjempe til siste åndedrag. Dortmund fortjente å vinne den første kampen. Jeg vet ikke hva som er de matematiske sjansene våre for å gå videre. Men vi har snakket om feilene våre i Dortmund. Vi må bli tøffere mentalt. Og vi må vise at vi trives ute på banen, selv om vi er i en vanskelig situasjon.

Tror Lewandowski scorer igjen Lucasz Lewandowski er en fjern slektning av den polske storstjernen, og bor på Flisa hvor han spiller i 3. divisjon.

- Jeg og Robert har kjent hverandre i mange år, og vi spilte sammen med på juniorlandslaget i Polen, sier Lucasz.

Han synes det er gøy å følge med på slektningen.

- Han er veldig god, men jeg er like god som han, sier han og ler.

HAR IKKE GITT OPP: José Mourinho sier kveldens kamp blir den viktigste i Madrid på 10 år, og han har troen på at laget hans kan komme seg videre til finalen i Champions League. Foto:  EPA/CHEMA MOYA / NTB Scanpix
HAR IKKE GITT OPP: José Mourinho sier kveldens kamp blir den viktigste i Madrid på 10 år, og han har troen på at laget hans kan komme seg videre til finalen i Champions League. Foto: EPA/CHEMA MOYA / NTB Scanpix Vis mer

Det er to år siden de to sist møttes, sammen med familien i Polen. Siden Lucasz bor i Norge og hans mer kjente slektning bor i Tyskland får de ikke sett hverandre så ofte, men de to holder kontakten gjennom Facebook, og kjenner hverandre godt. Han er overbevist om at det er Borussia Dortmund som tar seg videre til Champions League-finalen.

- Jeg tror Dortmund møter Bayern München på Wembley. I kveld tror jeg Robert scorer tre mål, men blir det bare ett, så er det bra det også, sier han.

Det går mange rykter om at Robert Lewandowski er på vei til nettopp Bayern München, og det tror Lucasz at kommer til å skje.

- Det går veldig mange rykter om det, og veldig mange snakker om det i Polen. Jeg tror det kommer til å skje, men vi får vente og se når det blir.

Blir Bayern-spiller Det tror også Jan Åge Fjørtoft, men det store spørsmålet er når det skjer.

- Du vil ikke selge din beste spiller til din største konkurrent, men Lewandowski kommer til å bli Bayern-spiller, sier Fjørtoft.

Lewandowski har kontrakt til 2014.

- Enten vil han bli solgt nå, eller så vil Dortmund kjøpe seg tid til å finne erstatter. Det er et strategisk spill, for hvis de venter mister de overgangssummen, men med Lewandowski på laget blir de bedre.

Selv om det er Borussia Dortmund som har overtaket før kvelden oppgjør tror Fjørtoft at mye kan skje i kveldens kamp.

- Mourinho vil nok si til spillerne sine at hvis Dortmund kan vinne 4-1 på hjemmebane, så kan Real Madrid vinne 3-0. Samtidig så spilte Dortmund en god kamp på Santiago Bernabeu i gruppespillet, og det vil de nok huske på i kveld.

HEIER PÅ SLEKTNINGEN: Lucasz Lewandowski spiller for Flisa i 3. divisjon, men følger med på slektninge Robert Lewandowski som i kveld spiller semifinale for Borussia Dortmund mot Real Madrid. Foto: Tore H. Øwre/ Flisa fotball
HEIER PÅ SLEKTNINGEN: Lucasz Lewandowski spiller for Flisa i 3. divisjon, men følger med på slektninge Robert Lewandowski som i kveld spiller semifinale for Borussia Dortmund mot Real Madrid. Foto: Tore H. Øwre/ Flisa fotball Vis mer