SNAKKET UT. Chelsea-manager Jose Mouriho snakket ut om episoden med laglege Eva Carneiro på en pressekonferanse fredag. Foto: REUTERS.
SNAKKET UT. Chelsea-manager Jose Mouriho snakket ut om episoden med laglege Eva Carneiro på en pressekonferanse fredag. Foto: REUTERS.Vis mer

Mourinho: - Jeg har et godt forhold til teamet. Men Carneiro sitter ikke på benken på søndag

Bagatelliserte bråket den siste uka.

(Dagbladet): Det har blåst godt rundt ørene til Chelsea-manager Jose Mourinho etter at han skjelte ut klubblegen Eva Carneiro på sidelinja. Fredag ettermiddag forklarte han seg på en pressekonferanse.

- Vi har et stort og dyktig medisinsk team. Jeg har et godt forhold til teamet, sa Jose Mourinho på pressekonferansen.

- Jeg har lovprist dem mange ganger. De glemmer ikke det, og jeg glemmer ikke det. Vi trenger uenigheter for å skape framgang., sa Jose Mourinho.

Manageren fortalte at han har hatt flere samtaler med det medisinske teamet. Og at klimaet er bra.

Om episoden fra benken i kampen mot Swansea forklarte Mourinho følgende om sin oppførsel:

- La meg gjøre det helt klart. Det som foregår på benken er svært viktig. Det er ikke så viktig for andre. Benken er mitt ansvar ja. Alle avgjørelser fra benken er mine. Hver uke foretar jeg mange avgjørelser derfra, sa Mourinho.

Og han fortsatte med å forklare følgende om plassene på benken:

- Jeg har bare plass til fire fra teamet. Bare to av fire fra det medisinske apparatet har plass på benken.

Mourinho sa han ikke ville løpe fra faktum og spørsmålene.

- Carneiro vil ikke bli å finne på benken. Hun vil ikke være der på søndag. Det er mitt ansvar alene. Jeg sier ikke derfor at hun ikke vil bli å finne der i framtida, sa Mourinho.

Chelsea møter Manchester City på Etihad Stadium.

- Hvis noen tror at uenighet mellom en leder og noen fra det medisinske teamet skaper problemer resten av uka, har ikke peiling, sa Mourinho.

Han holdt maska, men sa til journalistene at han fra og med nå ville ha spørsmål om fotball og ikke noe annet.

- Still de riktige spørsmålene, hvis ikke, hold munn eller forlat lokalet, sa Jose Mourinho.

Han fikk spørsmål om en manager av hans kaliber må vær ehensynsløs i dag.

Og han svarte slik:

- Jeg er langt fra hensynsløs. Jeg har et fantastisk forhold til alle involverte i Chelsea. Jeg er absolutt ikke hensynsløs, understreket Jose Mourinho.

KJEFT. Eva Carneiro fikk kjeft av manager Jose Mourinho for å ha entret banen for å gi Chelsea-spilleren Eden Hazard behandling. Foto: BPI/REX.
KJEFT. Eva Carneiro fikk kjeft av manager Jose Mourinho for å ha entret banen for å gi Chelsea-spilleren Eden Hazard behandling. Foto: BPI/REX. Vis mer