Mourinho: - Jeg har ingen rett til å be om nye spillere

Mener det vil skyve ansvaret over på andre.

VIL IKKE BE: José Mourinho mener han ikke har noen rett til å be om nye spillere i januar-vinduet. Foto: NTB Scanpix
VIL IKKE BE: José Mourinho mener han ikke har noen rett til å be om nye spillere i januar-vinduet. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I dag enten fortsetter nedturen for José Mourinho og Chelsea, eller så kan laget få en etterlengtet opptur.

Chelsea har ikke vunnet siden 17. oktober, og ligger på en 16. plass i Premier League, med elleve poeng på tolv kamper. I ettermiddag tar de imot Norwich hjemme på Stamford Bridge, og der håper nok alle som holder med de blå på en liten opptur.

- Ingen rett til det Høsten 2015 har ikke vært mye annet enn kullsvart for José Mourinho, som enn så lenge er fredet av klubbens høye herrer.

Konflikten med Chelsea-legen
, forsøk på å ta seg inn i dommergarderoben, en elendig sesong og nekte å snakke med pressen. Det er noen av stikkordene som Mourinhos høst kan oppsummeres med.

Om ikke lenge vil spekulasjonene rundt januar-overgangene være i full gang. José Mourinho understreker at han ikke kommer til å spørre om å få nye spillere.

- Jeg kommer ikke til å spørre styret om noen endringer i januar. Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å signere noen, men jeg sier at jeg ikke kommer til å spørre klubben om lov til det. Min mening er at jeg har ingen rett til det, og jeg er mer enn fornøyd med stallen jeg har nå, sier José Mourinho ifølge Independent.

Vil ikke skyve på ansvaret Grunnen til at Mourinho ikke vil spørre etter forsterkninger er fordi han mener han ikke fortjener det, og fordi det skyver ansvaret for den dystre høsten over på noen andre.

- Hvis jeg spør etter nye spillere, eller klubben gir meg det, så tar det ansvaret vekk fra oss, og det blir som å si at vi trenger noe nytt for å nå våre mål.

- Jeg vil at ansvaret skal hvile på meg, ikke på spillerne. Jeg ønsker at spillerne skal føle at jeg stoler på dem, og at vi ikke trenger andre spillere for å nå våre mål, sier Chelsea-manageren.