Mourinho: - Synes ikke det beste laget vant

Mourinho fortsatt bitter på utvisningen sist.

(Dagbladet.no): Barcelona-Chelsea 1-1, sammenlagt 3-2.

Mange mener Jose Mourinho er verdens beste fotballtrener. Det er vanskelig å motbevise. Men han er i alle fall ikke verdens beste taper.

ITV1 spurte om han synes det beste laget gikk videre i kveld.

- Jeg synes ikke det, svarte portugiseren ifølge Soccernet.

Og fortsatt er han bitter fordi Terje Hauge viste ut Asier del Horno for fellingen av Lionel Messi i det første møtet.

- Vi har spilt mot dem fire ganger på to sesonger. Elleve mot elleve har de aldri slått oss. Det er realitetene. Vi hadde en veldig vanskelig jobb å gjøre fordi vi lå under 2-1. Cupspillet handler om to kamper. I den første tapte vi under merkelige omstendigheter, sier Mourinho.

Han mener laget hadde hatt en god mulighet om de hadde scoret før i siste minutt. Men de fleste som så kampen med nøytrale øyne så vel ikke så mye mer enn en målsjanse for Chelsea før det.

Og sett trenger et fotballag å skape mer enn en sjanse for å score.

SKØYERAKTIG: Jose Mourinho hilser på Frank Rijkaard med et lurt smil før kampen. Etterpå klarte han ikke å si at Barcelona fortjente seieren. Foto: EPA/Scanpix
SKØYERAKTIG: Jose Mourinho hilser på Frank Rijkaard med et lurt smil før kampen. Etterpå klarte han ikke å si at Barcelona fortjente seieren. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Barcelonas Henke Larson, som kom inn somm innbytter da Messi gikk ut med skade etter 24 minutter, mener det stikk motsatte av Mourinho.

- Jeg synes det beste laget vant, sier svensken.

- Vi spilte mot et godt lag i kveld, men over to kamper synes jeg vi fortjente å vinne denne kampen.