BENJAMIN BUTTON: Zlatan Ibrahimovic imponerer for Manchester United i en alder av 35 år. Foto: Martin Rickett, PA / AP / NTB scanpix<div><br></div>
BENJAMIN BUTTON: Zlatan Ibrahimovic imponerer for Manchester United i en alder av 35 år. Foto: Martin Rickett, PA / AP / NTB scanpix

Vis mer

Premier League:

Mourinho: - Vanskelig for Zlatan å bli enda bedre

Tror svensken har nådd toppen.

Zlatan Ibrahimovic leverer jevnt og trutt for Manchester United, men manager José Mourinho tror ikke svensken kommer til å forbedre seg i en alder av 35 år.

Ibrahimovic står med hele 28 mål for United i ulike turneringer etter overgangen fra Paris Saint-Germain i fjor sommer. Nylig sammenlignet han seg selv med fiksjonsfiguren Benjamin Button. Med det viste svensken til at han føler seg bedre og yngre jo eldre han blir.

Mourinho går ikke like langt. United-manageren mener det vil være utmerket om Zlatan opprettholder dagens nivå også neste sesong om han spissen velger å bli værende i den engelske storklubben.

– Det er vanskelig å bli bedre. Alle vet at det etter en viss alder handler om stabilitet og bli værende på topp så lenge som mulig. Når du er 26-27 år kan du tenke på å utvikle deg og bli bedre, men når du blir 34 eller 35 handler det ikke om å forbedre seg. Da dreier det seg om sin fysiske form og mentale styrke for å holde seg på topp, sier Mourinho til Sky Sports.

– Klarer Zlatan å holde dagens nivå også neste sesong, vil det være fantastisk for ham, legger han til.

Ibrahimovic inngikk i fjor en ettårsavtale med Manchester United. I kontrakten er det en opsjon på ytterligere ett år, men det er fortsatt uklart om det blir en sesong til for svensken på Old Trafford.

(NTB)