IKKE FORNØYD: I Manchester har United-manager José Mourinho gitt Anthony Martial en sterk advarsel om at han må forbedre seg, fordi det vil «ta livet av» de øvrige spillerne om han blir valgt ut før dem, slik formen hans er nå. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA/NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: I Manchester har United-manager José Mourinho gitt Anthony Martial en sterk advarsel om at han må forbedre seg, fordi det vil «ta livet av» de øvrige spillerne om han blir valgt ut før dem, slik formen hans er nå. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA/NTB ScanpixVis mer

Mourinho advarer Martial, og Ferdinand mener Payet kan «råtne»

Her er dagens ryktebørs. 

(FourFourTwo): Vi starter dagen med Hull-spiller Robert Snodgrass som er en svært populær mann på balløya. Midtbanespilleren går ut av kontrakt til sommeren, og Hull ser ut til å ville ha penger for sin juvel nå i januar i stedet for å la ham gå gratis seinere.

Sky Sports skriver at både West Ham og Burnley har fått akseptert et bud på rundt 100 millioner kroner. Men også Middlesbrough er med i kampen, selv om klubben har fått sitt siste bud avslått.

Det at Dimitri Payet-sagaen fortsatt ikke er over, ødelegger en mulig domino-effekt, skal vi tro The Guardian. West Ham ønsker Brentfords Scott Hogan, men vil ikke øke budet før Payet-avtalen er i boks. Brentford kan på sin side ikke kjøpte Norwich-spiller Sergi Canos før Hogan eventuelt drar til West Ham.

West Ham og Marseille er fortsatt ikke enige om en overgangssum for Payet, og tidligere West ham-spiller Rio Ferdinand har kastet seg inn i debatten. Han mener han ville latt Payet «sitte og råtne» om han var sjef, skriver The Guardian.

Sterk advarsel

Liverpool-fansen fikk en god nyhet i går da det ble kjent at Philippe Coutinho skrev under en ny femårskontrakt med klubben. Likevel heller Jamie Carragher is i årene til supporterne.

Liverpool-legenden forteller til Sky Sports at det ikke vil være mulig å si nei til spanske storklubber som Barcelona og Real Madrid dersom det kommer tilbud derfra. Barcelona har lenge vært linket til brasilianeren.

I Manchester har United-manager José Mourinho gitt Anthony Martial en sterk advarsel om at han må forbedre seg, fordi det vil «ta livet av» de øvrige spillerne om han blir valgt ut før dem, slik formen hans er nå.

Martial var ikke i troppen mot Stoke forrige helg, og Mourinho er skuffet over at han ikke har forbedret seg etter at han utfordret Martial til å bli fast på laget i november.

- Han tok ikke muligheten han hadde med begge hender, sier Mourinho blant annet ifølge The Guardian.

Ifølge den franske storavisa L'Equipe er den tidligere Real Madrid-vingen Jesé på vei til Middlesbrough. PSG handlet nettopp Goncalo Guedes fra Benfica, og Jesé kan derfor dra på lån til England.

Avisa skriver at spilleren selv heller vil til Las Palmas, men at klubben bare kunne betale 20 prosent av lønna hans.

Andre rykter:

Sunderland kaster seg inn i kampen om Stokes Charlie Adam (The Sun).

Middlesbroughs Gaston Ramirez ber om å bli solgt samtidig som det er interesse fra Leicester (Sky Sports).

Chelsea-manager Antonio Conte vurderer å bytte keeper Thibaut Courtois med Real Madrid-spiss Alvaro Morata (The Sun).

Chelsea vil forsøke å hente Bayerns Arturo Vidal til Stamford bridge i sommer (El Mercurio).

Crystal Palace er enig om en overgang for Norwich-ving Robbie Brady (Croydon Advertiser).

Kinesiske Tianjin Quinjian forbereder et bud på 400 millioner kroner for Leicester Islam Slimani (Daily Mirror).

Chelsea har fått avslått et bud på 270 millioner kroner for Atalantas Franck Kessie (Daily Star).

Sunderland ønsker Swansea-back Neil Taylor (Daily Mirror).

Watford har blitt enig om en låneavtale for Milans franske spiss M'Baye Niang (Watford Observer).

Sunderland vurderer å legge inn bud på QPR-forsvarer Nedum Onuoha (Daily Telegraph).

Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang linkes til Manchester City (Manchester Evening News).