Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho advarer Zlatan mot tribunehets

Men han lover også klemming.

ZLATAN I SKUDDET: Zlatan Ibrahimovic har scoret to seriemål på to kamper, og fått en flying start på Barcelona-karrieren. Foto: AP
ZLATAN I SKUDDET: Zlatan Ibrahimovic har scoret to seriemål på to kamper, og fått en flying start på Barcelona-karrieren. Foto: AP Vis mer

|||(Dagbladet.no) Zlatan Ibrahimovic følte det nok som skjebnens ironi, da hans Barcelona trakk Inter i Champions League-gruppespillet.

Allerede i første runde, på onsdag, løper han igjen ut på Giuseppe Meazza.

LÆRT AV ZLATAN? Zlatan Ibrahimovic tar den gjerne på hælen. Her viser José Mourinho Zlatan-kunstner. Foto: AP
LÆRT AV ZLATAN? Zlatan Ibrahimovic tar den gjerne på hælen. Her viser José Mourinho Zlatan-kunstner. Foto: AP Vis mer

Inter-trener José Mourinho lover svensken en varm velkomst blant de Inter-ansatte, men han tør ikke garantere applaus fra hjemmefansen.

Ikke sveket
- Jeg kommer til å ønske ham velkommen med en stor klem, men jeg vet ikke hvordan fansen kommer til å reagere. Jeg vil omfavne ham før avspark, men de neste 90 minuttene vil jeg ikke engang vite hans navn, sier Mourinho ifølge Aftonbladet.

TRIVES: Zlatan Ibrahimovic sier det er en fornøyelse å spille med folk som Lionel Messi. Foto: AFP
TRIVES: Zlatan Ibrahimovic sier det er en fornøyelse å spille med folk som Lionel Messi. Foto: AFP Vis mer

Den svenske superspissen var koblet til Barcelona hele sommeren, men overgangen drøyde. Først i slutten av juli pakket han bagene og reiste til Spania, men Mourinho føler seg ikke sveket av Ibrahimovic.

- Vi er motstandere på onsdag, men jeg føler meg ikke sveket. Det er takket være ham vi er regjerende mestere i Italia, sier Mourinho.

Ibra scoret 57 seriemål på tre sesonger i Milano og han har med seg tre seriegull fra tida i motebyen. Forrige sesongen nettet han 25 ganger på 35 kamper, en imponerende statistikk.

- Jeg kan ikke glemme en spiller som Ibra, men jeg sier alltid at spillerne mine er best i verden. Jeg er glad for at han lykkes i Spania, men jeg er enda gladere i mine egne angrepsspillere, sier Inter-sjefen.

Gøy med Messi
Zlatan scoret igjen i helga, hans andre seriemål på like mange kamper i Barcelona-trøya. Svensken føler han har funnet seg godt til rette i stjernegalleriet til Pep Guardiola.

- Det er lett å spille med store spillere. De gjør det lett for deg og du gjør det lett for dem. Forsvarerne vet ikke hvem av oss de skal markere. Normalt sett markerer de banens beste spiller, men nå fantes det tre veldig farlige spillere samtidig. Det ga oss rom, sier Zlatan til Expressen.

I tillegg til scoringen mot Getafe på lørdag spilte også Ibrahimovic fram Lionel Messi.

- Messi er en fantastisk spiller, jeg tror alle kan se hvor gøy vi har det sammen.

Når det gjelder onsdagens Champions League-kamp, forteller Zlatan at han ikke har tenkt så mye på hva slags mottakelse han får på Giuseppe Meazza.

- Jeg forventer meg ikke noen som helst ting. De ordentlige supporterne vet hva jeg har gjort for klubben, sier svensken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling