SPECIAL REPORTER: José Mourinho er på plass på Estádio da Luz under Champions League-finalen mellom Atlético Madrid og portugiserens tidligere klubb Real Madrid. Mourinho er akkreditert som ekspert for Yahoo. Foto: Carl Court, AFP / NTB Scanpix
SPECIAL REPORTER: José Mourinho er på plass på Estádio da Luz under Champions League-finalen mellom Atlético Madrid og portugiserens tidligere klubb Real Madrid. Mourinho er akkreditert som ekspert for Yahoo. Foto: Carl Court, AFP / NTB ScanpixVis mer

Mourinho akkreditert som journalist under CL-finalen i kveld

Endelig klar for en finale med Real Madrid.

• Følg finalen mellom Real Madrid og Atlético fra klokka 20.45

(Dagbladet): Chelsea-manager Jose Mourinho førte Real Madrid til semifinalen i Champions League tre år på rad. Men finale ble det aldri med portugiseren som sjef.

I kveld spiller de finale mot byrival Atlético i Lisboa. Og Mourinho skal på jobb på Estádio da Luz - men ikke som trener.

Han er nemlig akkreditert som representant for nettportalen Yahoo, som har sikret seg et samarbeide med Mourinho under VM i Brasil.

- Yahoo er det eneste stedet du vil høre mine synspunkter på VM. Du vil kanskje ikke alltid være enig med meg, men det vil alltid være interessant, lovet Mourinho i en videosnutt da avtalen ble offentliggjort.

Akkurat hva rollen hans blir under kveldens finale er ikke helt klart, men Real Madrid bekreftet overfor nyhetsbyrået DPA at Mourinhos akkreditering og tilstedeværelse er bekreftet, skriver Marca.

Mourinhos forhold til spansk presse var alt annet enn knirkefritt under tida i Real Madrid, så om han sitter på pressetribunen, kan det bli stemningsfullt der.