ANKER: Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne. Foto: Reuters / Tony O'Brien
ANKER: Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne. Foto: Reuters / Tony O'BrienVis mer

Mourinho anker straffen etter dommerkritikken

260 000 kroner i bot og en kamps betinget karantene.

Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne.

Fredag bekreftet portugiseren at han kommer til å anke straffen han ble ilagt tidligere denne uken.

- Jeg må være ærlig mot meg selv, det er det aller viktigste, sa Mourinho ifølge The Mirror.

Han fikk 50.000 pund (620.000 kroner) i bot og én kamps betinget karantene for å ha kritisert dommerstanden etter 1-3-tapet for Southampton i Premier League nylig.

Karantenen gjøres betinget, hvilket betyr at Mourinho slipper å sone dersom han unngår lignende regelbrudd fram til 13. oktober neste år.

I etterkant av tapet for Southampton uttalte Chelsea-manageren at britiske dommere er «redde» for å tildele den regjerende ligamesteren straffespark. Han var mente spissen Radamel Falcao skulle hatt straffespark da han gikk i bakken i en duell med Southampton-keeper Maarten Stekelenburg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram