Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho anker straffen etter dommerkritikken

260 000 kroner i bot og en kamps betinget karantene.

ANKER: Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne. Foto: Reuters / Tony O'Brien
ANKER: Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne. Foto: Reuters / Tony O'Brien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho nekter å akseptere at han ble i lagt bot og karantene for å ha kritisert Premier League-dommerne.

Fredag bekreftet portugiseren at han kommer til å anke straffen han ble ilagt tidligere denne uken.

- Jeg må være ærlig mot meg selv, det er det aller viktigste, sa Mourinho ifølge The Mirror.

Han fikk 50.000 pund (620.000 kroner) i bot og én kamps betinget karantene for å ha kritisert dommerstanden etter 1-3-tapet for Southampton i Premier League nylig.

Karantenen gjøres betinget, hvilket betyr at Mourinho slipper å sone dersom han unngår lignende regelbrudd fram til 13. oktober neste år.

I etterkant av tapet for Southampton uttalte Chelsea-manageren at britiske dommere er «redde» for å tildele den regjerende ligamesteren straffespark. Han var mente spissen Radamel Falcao skulle hatt straffespark da han gikk i bakken i en duell med Southampton-keeper Maarten Stekelenburg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!