TAKK, MEN NEI TAKK: Chelsea-manager Jose Mourinho innrømmer at han ved to anledninger har avslått et jobbtilbud fra den franske toppklubben Paris Saint-Germain. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB SCANPIX
TAKK, MEN NEI TAKK: Chelsea-manager Jose Mourinho innrømmer at han ved to anledninger har avslått et jobbtilbud fra den franske toppklubben Paris Saint-Germain. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB SCANPIXVis mer

Mourinho avslører at han takket nei til jobben to ganger

- Jeg tenkte mye på det.

Chelsea-manager Jose Mourinho innrømmer at han ved to anledninger har avslått et jobbtilbud fra den franske toppklubben Paris Saint-Germain.

Portugiseren fikk ifølge han selv tilbud fra den franske hovedstaden vinteren 2011 og sommeren 2013.

- Jeg visste om PSGs prosjekt før det ble offentlig. Jeg var det første ønsket til Leonardo (sportsdirektør). Jeg tenkte mye på det, men den første gangen var jeg sjef i Real Madrid og den andre gangen var jeg på vei tilbake til Chelsea, sier Mourinho i et intervju med franske TF1.

Han er for tiden sjef i Chelsea, som gjør det godt i Premier League. Blåtrøyene topper ligaen etter sju serierunder. De er ubeseiret og har fem poengs luke til Manchester City.

På spørsmål om Mourinho kan tenke seg en jobb i PSG på et senere tidspunkt svarer han diplomatisk.

- Nå er jeg i en klubb hvor jeg ønsker å være. Dagen hvor Mr. Abramovich (Chelsea-eier) vil si «Jose, det er over» vil komme. PSG har mange kvaliteter. Laurent Blanc er en god trener, presidenten kan fotball og Leonardo har lagt et godt grunnlag, sier portugiseren.

(NTB)