Mourinho ba bussen kjøre fra Ronaldo

I går svarte 27-åringen med frisparkperle.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo er en av verdens største idrettsstjerner, men det gir heller liten særbehandling fra Real Madrid-sjef José Mourinho.

27-åringen fikk ikke bli med på lagbussen og ble sammen med fire lagkamerater etterlatt på gata av Mourinho, fordi de ikke greide å møte opp i tide.

Det skriver Marca - som også har sikret seg et bilde av den «utstøtte» kvartetten.
 
Nå var det ikke akkurat noen krise for Ronaldo & co - de kom seg til spillerhotellet i bilen til Alvaro Arbeloa - men opptrinnet var like fullt en påminnelse om hvem som bestemmer i Real Madrid.

Og at det ikke hjelper med et stort navn hvis du ikke holder tidsfrister.

HOLDT ORD: José Mourinho gikk ut på banen 40 minutter før kampstart, som lovet, men fikk ikke buing eller mishagsytringer. I stedet høstet portugiseren applaus og jubel. Foto:  REUTERS/Paul Hanna
HOLDT ORD: José Mourinho gikk ut på banen 40 minutter før kampstart, som lovet, men fikk ikke buing eller mishagsytringer. I stedet høstet portugiseren applaus og jubel. Foto: REUTERS/Paul Hanna Vis mer

Mourinho selv var i hvert fall presis da han viste seg for publikum på Santiago Bernabeu klokka 21.20 i går, slik han hadde varslet på forhånd. Portugiseren er lei av klagingen fra supporterne, og stilte derfor som skyteskive slik at de som ønsket å pipe mot ham, skulle få anledning til å gjøre det.

De rundt 3000 supporterne som var på plass 40 minutter før kampstart mot Atletico Madrid valgte imidlertid å møte Mourinho med applaus og jubel.

I selve byderbyet var det en annen portugiser som sørget for jubelen.

Cristiano Ronaldo har ikke imponert med sine klassiske flakkefrispark denne sesongen, fasiten før i går var 13 bom på 13 forsøk. Men etter 15 minutter fikk han uttelling fra nærmere 30 meter. 27-åringen banket ballen over muren og utakbart inne ved stolperoten.

BARE NESTEN HER: Cristiano Ronaldo hadde to i stolpen foruten frisparkmålet. Her tvinger han Atletico Madrid-keeper Thibaut Courtois ut i full strekk. Foto:  EPA/JUANJO MARTIN
BARE NESTEN HER: Cristiano Ronaldo hadde to i stolpen foruten frisparkmålet. Her tvinger han Atletico Madrid-keeper Thibaut Courtois ut i full strekk. Foto: EPA/JUANJO MARTIN Vis mer

Ronaldo var også nest sist på ballen da Mesut Özil satte inn 2-0 for vertene midtveis inn i 2. omgang.

Atletico Madrid har innledet sesongen strålende og var bare tre poeng bak Barcelona før kampen i går, men som vanlig ble de et nummer for små for storebror Real.

Ifølge Marca har ikke de helhvite tapt et byderby på over 14 år.

Real Madrid er nummer tre på tabellen, hele 11 poeng bak Barcelona. Opp til Atletico på annenplass er det fem poeng.