- Mourinho blir Chelsea-manager

Mutu-agent er skråsikker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ryktene svirrer og ingenting er offisielt bekreftet. Men ifølge Chelsea-spiss Adrian Mutus agent er det helt sikkert at Porto-sjef Jose Mourinho styrer londonklubben til høsten.

- Til og med steiner vet at Mourinho blir den nye sjefen på Stamford Bridge neste sesong, sier agent Andrea Pretti ifølge BBC og Sky Sports.

Nettopp derfor vil ikke Mutu bestemme seg for framtida ennå, før han har snakket med Mourinho. Spissen har ikke slått til etter overgangen fra Parma i fjor.

Tidligere har manager Claudio Ranieri sagt at han regner med å få sparken i Chelsea. Oddsene ble ikke større da klubben ble slått ut av Champions League av Monaco i går.

Men ifølge mannen som har skrevet italienerens biografi, har ikke Ranieri fått noen endelig beskjed av klubbeier Roman Abramovitsj.

- Han vet ingenting sikkert, og ingen har sagt han drar ved sesongslutt. Vi har hørt mange rykter om at Jose Mourinho blir den nye treneren, men bare Abramovitsj vet, sier vennen Massimo Marinella.

Mourinho var på Stamford Bridge i går, for å sjekke ut finalemotstanderne 26. mai. Han hevder at han godt kan bli i Porto.

- Jeg vet ingenting om min framtid og jeg har ikke snakket med noen klubber. Agenten min vet mer enn meg, sier han.

LYKKELIGERE TIDER:</B> Adrian Mutu og Claudio Ranieri ved rumenerens ankomst i august.
PÅ STAMFORD BRIDGE:</B> Jose Mourinho kikket på finalemotstanderne på Chelseas hjemmebane i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer